cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25

(Topic created on: yesterday)
121 Views
Gökhan_S25_
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ben bu S25,i gerçekten sevdim Apple 15 te iyiydi ama çok sade bir telefondu Telefonda tamam güvenlik önemli ama birazda kişiselleştirme ve arayüz de önemli hepsini geçtim Yapay zeka özelikleri harika özelikle Now Brief çok işime yarıyor.....

Apple bazı konularda benzetmek gerekirse pandemi zamanında maske takmak gibi bazı şeyleri aşamıyor, Güzel sistem ama biraz innovasyon özürlü herneyse tekrardan Samsung ekosisteminde hoşbuldum 😊
12 Comments
kereewm
Expert Level 1
Galaxy S
Çok güzel bir değerlendirme yapmışsınız katılıyorum gayet 👏😊
Galaxy S
Gayet iyi düşünceler 🔥
FurkanS255G
Active Level 6
Galaxy S
Tekrar yeniden hoşgeldiniz çok güzel bir değerlendirme yapmışsınız 👏🏻😊 tebrik ederim
Gökhan_S25_
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkürler
FurkanS255G
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim
Gökhan_S25_
Active Level 4
Galaxy S
Akşam ilk şarja taktım şu anda pil yüzde 63 te ve 3,buçuk saat ekran süresi aldım sizde nasıl pil ?
FurkanS255G
Active Level 6
Galaxy S
Sizi anlıyorum benim gayet güzel şarj yüzdem şu an %43 tabi kullanıma bağlı değişkenlik gösterebiliyor eğer cihazımı yoğun kullanırsam 1 gün dayanıyor kullanmazsam ortalama 2 3 gittiği'de oluyor dediğim gibi tamamen kullanımla alâkalı bir durum
Gökhan_S25_
Active Level 4
Galaxy S
Ben pek oyun oynamam sosyal medya Twitter instagram ve Vatsap yani herhalde 1,buçuk gün falan götürür beni oda bana yeter sonuçta 4000 miliamper pil yani
FurkanS255G
Active Level 6
Galaxy S
Evet doğru haklısınız benide aynı şekilde size tamamiyle bu konuda katılıyorum