S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Sol altta bulunan mikrofon üstte emojilerin yanına koymayı bilen var mı bayağıdır bakıyorum ama bulamıyorum bilem var mı. Ne güzel önceden oradaydı... View Post
Merhaba arkadaslar samsung cihazim var yurdisindan geldi cihazda root var banka uygulamari felan calistirmiyor bu rootu nasil kaldirabilim bilgisayar... View Post
Bu cihazla uyumlu değil yazıyor ve şarj etmiyor. View Post
Galaxy S25: 146,94 x 70,46 x 7,25 mm Galaxy S22: 146 x 70.6 x 7.6 x168 mm Umarım görseldeki renkler Türkiyeye gelir. View Post
Rakibi olan Apple de iphone air 6mm lik çıkarmayı pilanlıyor. View Post
S25ultra çıkınca haber verirmisiniz S24ultra mı takas edeceğim 🤗🤭 View Post
Samsung, popüler oyun karakteri Sonic the Hedgehog temalı microSD kartlarını piyasaya sürdü. Samsung, SEGA ile iş birliği yaparak Sonic the... View Post
Galaxy S23: Yeni One UI 7 dahili test yapısı sunucuya yüklendi. DXL6 → DXLE Yapı Sürümü: S918BXXU7DXLE/S918BOXM7DXLE/S918BXXU7DXLE Bu dahili... View Post
Yeni Özellikleri Erkenden Denemek İsteyen Samsung Telefon Kullanıcılarına Kötü Haber İddiaya göre Samsung, One UI 7 sürümünün betasını Galaxy S24... View Post
Samsung, üç modeli için Aralık 2024 yamasını yayınladı Samsung‘un Aralık 2024 güncellemesini alan son modeller Galaxy Tab S10+ 5G, Tab S9 FE 5G ve... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1647 | |
807 | |
477 | |
470 |