Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
CSC değiştirin beklemeyin. Güncelleme gelene kadar üzülürsünüz. Garanti dışı olmuyor cihaz root atmıyoruz. View Post
Ram Plus hangi seviyede olmalı arkadaşlar? Enerji verimliliği için... View Post
S23 sesli konuşarak yazma View Post
Merhabalar ben günlük olarak telefonu 20 ile 80 arası sarj ediyorum genelde 7 8 arası sarj ediyorum bide gece 2 3 arası şarja bırakıp yatıyorum mesela... View Post
Slovenya üzerinden kurdum var ama trye dönersem gider mi sizce, s23lere gelmedi diyorlardı sanırım View Post
Bir anda telefondaki 1. mikrofon çalışmamaya başladı aizede olan 2. mikrofonda sıkıntı yok lakin 1. Mikrofon çalışmıyor çözümünü bilen var mı. View Post
Pixeler eskidiğinden mi anlayamadım 1 dk bile görüntü sabit kalınca ekranı yanıyor gibi oluyor izi cıkıyor sonra kayboluyor anlayamadım ben View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/xEWyvhxc9HQ4 ... View Post
One ui8🤣🤣🤣 View Post
Kaldım ama s23 kulanan birisi olarak pek fa rk faz la yok pazartesi gelrcrk buyuk ihtimalen gelmeze inadım inat beklerim not 2 cihaz var bi s23 ve s24... View Post
User | Count |
---|---|
58 | |
37 | |
33 | |
26 | |
23 |