Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Son güncelleme ile bazı programlar optimize olmuş gözüküyor şu ana kadar biterdi şarj.Adaptif HzPerformans Profili(Açık)Bluetooth(2 cihaz bağlı) View Post
S24 Fe model Spotify 8 saat ekran kapalı %40 pil harcıyor mobil veri açık bir şekilde sizde rakamlar ne durumda? View Post
Samsung bayi ye s24 satmak istiyorum oyle birsey var mı acaba View Post
Dokunmatik ekranında bir yazılımı varmış güncelledikten sonra parmak izi okuyucu bile aşırı **bleep** etti sizde deneyin derimaramalara gidin *#2663#... View Post
Tabletlere de whatsapp gelmiş bilginize🙂🖐 View Post
Son güncelleme de yapılı sıkıntı yok.😀 View Post
Güzel laptop 9bin almak istiyorum ne laptop tavsiye ediyorsun View Post
Daha sınırlı ülkelerde başlasa da, Haziran'da birçok ülkenin alacağı söyleniyor; daha sonrasında ise S24'lere başlayacak. Kaynak:... View Post
Cihaz 24 ultra. One ui 7 güncellemesini yaptım cihazda her hangi bir sıkıntı yoktu. Güncelleme yaptıktan 2 3 hafta sonra 500 küsür mb lık bi... View Post
Telefonum Türkiye cihazı.İmei üzerime kayıtlı fakat bunlara rağmen güncelleme dosyası almıyor.Cihaz için Android 15 ve One IU 7 yayınlanmasının... View Post
Subject | Likes |
---|---|
27 | |
25 | |
24 | |
21 | |
21 |
User | Likes Count |
---|---|
1779 | |
794 | |
690 | |