Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Devices tycoon(oyununda) ui 8.5 çalışmaları başlandı a34 şu öncelikli olarak optimize etmeyi başardım ui 7 ye göre **bleep** çıktı Ui 8.5 Ui... View Post
Nasıl olmuş View Post
Merhabalar arkadaşlar, Samsung cihazlarda özel ve resmi tatil günleri nasıl gösterilir ve ayarı nasıl yapılır? View Post
S25+ cihazım son güncelleme sonrası Kamera pro modunda tepetaklak (baş aşağı) Gösteriyo aynı sorunu yaşayan varmı View Post
Merhaba. Bu kısımdaki sesli giriş kayboldu. Bunu nasıl aktif edebilirim? View Post
S22 Ultra cihazının pil kullanım süresi beni mutlu etmiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere adaptif düşük güç modunda kullanıyorum. Herhangi bir ayar... View Post
Öncelikle merhabalar saygı değer Samsung a bir öneride bulunmak istiyorum. Navigasyon çubuğu gerçekten çok ince. Benim önerim ise şudur; Navigasyon... View Post
Merhaba arkadaşlar modlar ve rutinlerde gece modu ve gündüz modu için ayrı ayrı icone kullabiliyor muyuz? Böyle bir ayar var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
879 | |
651 | |
551 | |
492 | |
491 |
User | Count |
---|---|
57 | |
53 | |
28 | |