cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Ultra Parmak İzi Sensörü ve Diğer Sorun

(Topic created on: 06-13-2025 10:46 PM)
165 Views
nodoshi
Active Level 6
Options
Galaxy S
S22 Ultra cihazının pil kullanım süresi beni mutlu etmiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere adaptif düşük güç modunda kullanıyorum. Herhangi bir ayar üzerinde değişiklik yapma rağmen şarja taktığım esnada adaptif düşük güç modunu açıksa devre dışı bırakıyor. Şarjdan çıkarttığım esnada ise mod tekrar devreye giriyor. Bazende ekte bıraktığım görseldeki gibi bir uyarı alıyorum. Ve parmak izi ile kilit açma özelliği devre dışı bırakılıyor. Her seferinde manuel olarak Ayarlar> Güvenlik ve gizlilik> Kilit ekranı> Parmak İzi. Ayarlarından aktif etmem gerekiyor. Bu durum can sıkıcı ve uğraştırıcı. Böyle bir sorun yaşayan kimse oldumu? Veya bu konu hakkındaki önerileriniz neler?

image

14 Comments
dark54
Active Level 6
Galaxy S
pil tasarrufundanmi bahsediyorsunuz acaba1749844501405.jpg
0 Likes
nodoshi
Active Level 6
Galaxy S
Aynen öyle. Bu moddan ve verdiği rahatsızlıktan bahsediyorum. Kafasına göre parmak izi sensörünü kapatması, şarja takıp çıkardığımda devreye girmesi gibi sorunlar ile karşılaşıyorum.
0 Likes
dark54
Active Level 6
Galaxy S
deniyelim
0 Likes
dark54
Active Level 6
Galaxy S
denedim şuanda bir sıkıntı olmadi en yakin samsung bayisine gidin bence. ve konuyla alakasiz ama arti olarak s cihaz kullanmak nasil birsey a serisine gore
0 Likes
nodoshi
Active Level 6
Galaxy S
S22 Ultra'dan çok birşey beklemeyin. 3 yıl kullanımın ardından bataryası normal olarak ilk gün ki gibi güçlü değil. Kronik bir işlemciye sahip. Sürekli ısınıyor. Kronik cihaz kronik bir yazılım ile birleşince daha kötü sonuçlar ortaya çıkıyor. Sıcaklık değerlerine bakarsanız ne anlatmak istediğimi kolayca anlayabileceğinizi düşünüyorum. Onun dışında S23 serisi ve daha üstünü kullanmak iyi bir deneyim olabilir. Özelikle batarya ve işlemci tarafında.1749846761325.jpg
0 Likes
nodoshi
Active Level 6
Galaxy S
Ayrıca A serisine göre daha zengin bir materyal kullanımı var. Cihazı kullanırken A serisine göre daha premium bir cihaz kullandığınız barış ortada oluyor. Arka cam paneli, kasa yapısının materyalleri premium bir kullanım sunuyor. Yazılım tarafında daha ayrıcalıklı olabilir. Olmayadabilir. S25 serisinde bulunan bazı AI özellikleri veya dex modu gibi özellikler bulunmuyor sanırım.
0 Likes
dark54
Active Level 6
Galaxy S
yakin zamanda mas malesef **bleep** ettim yazilim acisindan kulustur bir s7 var ama ldac ses destegi arti olarak 96hz ses destegi var buds 2 pro icin ideal bir telefon tam mp3
0 Likes
nodoshi
Active Level 6
Galaxy S
S7'ye külüstür demeyelim. O cihazda zamanına göre iyi bir cihazdı. Ama haklısınız zaten bütçe cihazları, adı üstüne bütçe uygunu olması için bazı özellikler kısılıyor doğrusu. Ayrıca bu cihazlar günlük kullanımda sorun çıkarmayacaklardır. Günlük reels izleyip aramalar almak için ideal cihazlar. Oyun tarafında rekabetçi olabilir mi o tarafını bilmem. Telefon üzerinden mobil oyunlarla aram yok. Telefondan oyun oynamak işkence bana göre. Özetle, bütçe cihazlarının bütçeye uygun olması için bazı özellikleri kısılır.
0 Likes
dark54
Active Level 6
Galaxy S
1080p veya 720p bilgisayar oyunlari gider
0 Likes