Öncesi profilde var View Post
Öncesi profilde var View Post
Kutu şarjını hiçbir şekilde göremiyorum uygulamada mı sorun var View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
Merhaba, 27.03.2025 günlük kullanım rutini paylaşımı. Seri hâline gelen bu paylaşıma destek olmak için siz de telefonunuzun modelini belirterek... View Post
Bir süre U.K.T. Testi için S25 kullandım. Ardından kendi cihazım olan A52'ye geri döndüm. Ancak S25'e alıştığım için A52 biraz kasıyor gibi... View Post
Ben one ui 7 betayı bilgisayardan nasıl yüklicem xda dan View Post
Kamera; S25 ultrada 2 tane kamera bulunmakta,bana kalırsa ana kameranın 200mp den daha fazla mp oranına sahip olma ihtimali var diğer kamera... View Post
Arkadaşlar merhaba ben mobil internetimi bilgisayara bağlıyorum internet yok diyor neden acaba bilgisi olan var mı ? Daha önceden... View Post
Merhabalar, s25 ultra için şahane kılıflar var, S25 ultra kılıfları S24 ultra ile uyumlu mudur ? View Post
Telefonla fotoğraf çekerken sesin gelmesini istemiyorum. Kapatacak ayarı bulamadım. Yardımcı olur musunuz? View Post
Kapıda ödemeli kılıf satan var mı s25 ultra için View Post
User | Likes Count |
---|---|
1308 | |
587 | |
423 | |
400 | |
398 |
User | Count |
---|---|
15 | |
14 | |