Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
bugunde pas... View Post
S23 plus allah aşkına ne zaman gelicek ya ? View Post
Üstü gelmez herhalde ve 120hz View Post
S23FE korede başlamış dağıtılmaya S24FE en geç carsambaya kadar alıcak gibi View Post
Bu yıl gelmeyecek gibi hadi bakalım 2026 gibi gelir belki bekleyen çok kişi var boşuna beklemesinler.Şaka bir yana haftaya belki gelir,bugün gelir... View Post
Ai ile arka plan oluşturduğunuzda Sol aşağı da Aı tarafından oluşturulan içerik diyor bunu nasıl silebiliriz ya da yazıyı kaldırabiliriz View Post
Arkadaşlar yeni güncellemeyle pil çok hızlı tükeniyor güncelledikten sonra formatladım sizdede böyle sorun varmı View Post
S23 Kullanıyorum one ui 5.1 e geri dönme imkanım var mı? 6 ya geçince kamerada bozuldu, batarya süreside kısaldı. One ui 7 yi Allah bilir 😂... View Post
s23 plus veya s23 ü olup türkiyede one ui 7 alan varmı bugün View Post
User | Likes Count |
---|---|
1636 | |
1160 | |
1068 | |
1011 | |
996 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |