One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Selamun aleyküm arkadaşlar size bir sorum olacak s23 ultra neden always on displayda duvar kağıdı özelliğini desteklemiyor bilen varmı s24 ve s25... View Post
Cihazım s24 fe, sizlere danışmak istiyorum 😊 View Post
Tab s10 plus gümüş modeli ( yani beyaz modeli ) 26300'e 6 taksit olarak hem Amazon ( Amazon satıcılı ) hem Trendyol ( mediamarket... View Post
Cihazım için aldığım standart bir ekran koruyucu çok parlama yapıyor ve parmak izi ve kir bırakıyor. Önerebileceğiniz ekran koruyucu var ise şimdiden... View Post
Burayı Manuel kullanan var mı? Su yaptığım ayarda misal ses arttı. Daha ideal ayar kullanan var mi View Post
Arkadaşlar telefonumu 3 martta en güncel sürüme güncelledim ve o tarihten beri telefon video izlerken bile ısınıyor.Ayriyetten 8-9 saatleri gören pil... View Post
Kamerada gördüğümle çekilen fotoğraf aynı değil daha kalitesiz çekiyor bunu f4rk ettiğimden beri video üzerinden fotoğrafları yakalıyorum bu şekilde... View Post
Telefonun kalemini çok kullanan var mı. Kullanırken biraz ince geliyor, daha iyi bir tutuş için ne tavsiye edersiniz? View Post
Ön kamerada flaşı açıp çekince bu şekilde çekiyor View Post
Cidden samsung bi el atmali View Post
User | Likes Count |
---|---|
1192 | |
564 | |
484 | |
396 | |
384 |