Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Deneme yaptım. Ekran kaydı açıkken biraz takılıyor ama normalde benim için gayet akıcı ve yeterli View Post
şarj konusunda 3 postayı atıyorum🤭 çok oyun oynayan birisiyim 120hz desteği gelince duramıyorum valla mükemmel yapmışlar android 14 e... View Post
Arkadaşlar bildiğiniz üzere s24 ailesine güncelleme geleli 2hafta olucak 2 haftadır hala ekran kaydırma kısmına alışamadım bana göre şahsi fikrim... View Post
Yaaa bu stabilize çalışan var mı evde 4 tane televizyon var hepsindede stabilize calismiyor tekrar baglan donuyor YANI BUNU YAPANA DA BU ZAMANA KADAR... View Post
One uı 7 sonrası Hard reset attım, Bi kere birisinden şey duymuştum batarya optimize olurken pili harcayın özellikleri açın falan. Bu bilgiden... View Post
2 gündür s23 fe de one ui7 kullanıyorum arayüz bazen donuyor ama özellikle herhangi bir oyuna girdiğimde yeni bir özellik olarak gelen yeni game boost... View Post
yd s24 ultra sim 1 kapandı sim 2 yi aktif etmek için başka bir sim kartı taktım sim 2 yi aktif etmek için ama diğer hattı çıkarıp kendi hattımı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1649 | |
1352 | |
1184 | |
943 | |
831 |
User | Count |
---|---|
53 | |
42 | |
41 | |