S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Samfw den baktım Avrupa da almamış gözüküyor View Post
Arkadaşlar buradaki görüşmeler kısmı ne işe yarıyor View Post
Arkadaşlar hayırlı geceler kasım güncellemesi cihazıma geldi yapan oldu mu s23 ultra kullanıp ve one uı 7 mi geldi bu güncelleme ile değişiklikler... View Post
S24 ultra ekran koruyucu kullanmalı mıyım Yansıma özelliği gider diyorlar View Post
Agir bi darbe olmadigi surece kamera camlarinda cizik yada yipranma olasiligi varmi telefon s23 ultra View Post
Sizce orjinal mi? View Post
S24 FE ekran süreleri nasıl sizce? Gün boyu aralıksız bir şekilde sosyal medya kullanımı, video izleme, müzik dinleme, wp ve GSM üzerinden arama... View Post
Kasım güncellemesi ha geldi ha gelecek derken geldi.(584 mb) View Post
s22 sistem güncellemesini kaç yıl alacak one ui 7 ile son mu yoksa son 3 veya 2 güncelleme daha alacak mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
644 | |
450 | |
415 | |
404 |