Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Samsung yeni yazılımıyla birlikte yapay zekayı oldukça işlevsel hale getirmişe benziyor. This video is currently being processed. Please try again... View Post
Tanıdığınız Varmı Benimle İletişime Geçebilirmi View Post
Son attığım posttan sonra samsungla iletişime geçtim cihaza uzaktan bağlanıp düzeltmeler yaptılar ve bana cihazı sıfırlayıp temiz kurulum yapmamı... View Post
Yeni S Wallet patladı. View Post
S25 serisinin One UI 7 tam sürümünü tüm ülkeler aldı; Avrupa ülkelerinin bazıları ve Türkiye hariç. Bizi unuttunuz mu? Normalde S936B yapısı olurdu,... View Post
guncelmiyiz.com'a göre s24fe modeli s24 serisinden daha önce güncelleme alacak. sitede s24 serisi için güncelleme takvimi 1 nisan - 14 mayıs... View Post
One ui 8 hava durumu uygulamasına ait Görseller geldi Kaynak: Gerwin van Giessen @GerqinvGiessenThat Dev @Feruzbek_101Gerwin van Giessen... View Post
WhatsApp önbelliği silersem nolur arkadaşlar? Mesajlar, fotoğraflar, veriler vs silinir mi? View Post
Benim çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim isterseniz indirebilirsiniz 😊Kayıpsız resim... View Post
Selam görmeyenler için bugün "Kore" için kararlı sürüm dağıtılan cihazların listesi aşağıdaki gibiHayırlı olsunEn kısa sürede ülkemize de... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1473 | |
1288 | |
1259 | |
1048 | |
1036 |
User | Count |
---|---|
43 | |
38 | |
31 | |