S20 FE telefonuma One IU 5.1 güncellemesi geldi ama yüklendiğinden beri telefon sim kartı görmüyor. Açıp kapattım, sim kartını çıkartıp taktım ama... View Post
S20 FE telefonuma One IU 5.1 güncellemesi geldi ama yüklendiğinden beri telefon sim kartı görmüyor. Açıp kapattım, sim kartını çıkartıp taktım ama... View Post
S21 FE model telefonum son bir haftadır inanılmaz kasıyor. Menü geçişlerinde ya da uygulamadayken Quick paneli açmaya çalıştığımda inanılmaz kasıyor.... View Post
Oraya indiği iyi olmuş nasıl oldu anlamadim..baya ekranin tam bittiği yere yakin..okuyucu yukarida olan varmi 🤔 View Post
SAMSUNG TELEFON ALDIM TELEFON ALDIGIMIN IKINCI GUNU GORUNTULU KONUSMA YAPARKEN O KADAR ISINDI KI ELIMI YAKTI, ARADIM SERVISE YONLENDIRDILER BIR HAFTA... View Post
Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S23 serisinin yakınlaştırma yaparken biraz hile yaptığı ortaya çıktı. Örneğin 100x yakınlaştırma ile ay fotoğrafı... View Post
Bluetooth kulaklık bağlı olmasına rağmen, sadece you tube uygulamasında telefondan ses çıkışı oluyor, kulaklığa ses gelmiyor, You tube Music ve... View Post
Herkese Merhaba Cihazım S20 Fe Ayarlarda öyle gezinirken bu numaranın ekli olduğunu **bleep** ettim numara kimin bilmiyorum bende... View Post
sürekli kesikti ler oluyor View Post
Telefondamı sorun var yoksa günde 2 kez sarja takmam normal mi View Post
User | Likes Count |
---|---|
312 | |
278 | |
268 | |
229 | |
227 |
User | Count |
---|---|
49 | |