Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Selamlar, S24 Ultra cihazımın ekranında hava kabarcığı gibi bir nokta gördüm. Gözlük bezi ile sildiğim zaman gitmiyor ne yazık ki. Gitmiş gibi oluyor... View Post
Bluetooth hangisi seçili olması daha iyi? View Post
merhaba. geçen günlerde ikinci el bir galaxy s10 almıştım. cihazın jelatinleri dahi sökülmemişti ancak tanılama testi yaptığımda pil durumunun kötü... View Post
Yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum ve göründüğü gibi 158 şarj döngüsünde 99 pil sağlığı gözüküyor. Acaba iyi bir oran mıdır? Müşteri hizmetleri ile... View Post
Eylül güvenlik yamasıyla cihaz kendine geldi sükür View Post
Müzik özelliğini birisinin önerisi üzerine google betaya katılarak kazandım. Ancak telefondaki sesleri algılamak yerine sadece dış ortamı algılıyor... View Post
Google asistan ile birisini aramak istediğim zaman telefon mu wp mi diye soruyor bunu direkt olarak telefon seçemiyor muyuz? Çünkü telefon dediğim... View Post
Bir türlü istegim gibi ekran filmi bulamadım korumasız kullanıyorum ekranı öneriniz varmı. View Post
Selamlar, telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor. Önceden yaklaşık tam şarj süresi 20 saat derken şu an bu 13-14 saat gibi su gibi gidiyor. View Post
Ram plus'un açık olduğunu bilmiyordum kapatmalı mıyım telefona bi zararı var mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
730 | |
550 | |
396 | |
396 | |
388 |