Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bu değerlerin anlamı ne bilen biri açıklayabilirmi 98 olan batarya sağlığı diğerleri nedir View Post
Malum s24 plus çok uygun bir fiyata düştü. S25 beklemeliyim mi, s24 plus fiyatına yakın s25 plus alabilir miyim ? Düşüncelerinizi bekliyorum. View Post
TİZEN 8 ONE Uİ Samsung, Ekim ayının başlarında düzenlenen geliştiriciler konferansında One UI arayüzünün Tizen işletim sistemli TV’lerine... View Post
Bu asistanı çok beğeniyorum aşırı hoşuma gidiyor google a göre daha stabil çalışıyor telefonumda fakat hala Türkçe dil desteğinin bulunmaması üzücü ne... View Post
Yazılım düzgün çalışmıyor hala düzelmesini sağlayan güncelleme gelmedi gelsin artık 2 aydır yazılım düzgün çalışmıyor View Post
Herkese hayırlı geceler, güzel bir etkinlik geldi aklıma. Healt uygulamasını kullanan kullanıcılar ile 100.000 adım atma yarışı yapıyoruz. Kazananı... View Post
Kolay geslin, Arkadaşlar bir sorum olacak.iki farklı model bluetooth haporlor var elimde ben bunları music share de stereo veya aynı anda mono olarak... View Post
Pil koruması hangisinde durmalı açık olmalımı? Açık mı olmalı sizce? View Post
Normal fotoğraf çekimlerinde 1x mı kullanıyorsunuz 2x mı? 1x size de cekeceginiz seye uzak gibi geliyor mu ? Ve 2x 'te çektikleriniz 1x'te... View Post
S23fe nin böyle şuanda View Post
User | Likes Count |
---|---|
969 | |
542 | |
540 | |
409 | |
342 |