Telefonum daha yeni,4 5 gün anca oldu, tam şarjla 6.30-7 saat ekran süresi alıyorum normal mi? yokta batarya kendini daha optimze edememiş olabilir... View Post
Telefonum daha yeni,4 5 gün anca oldu, tam şarjla 6.30-7 saat ekran süresi alıyorum normal mi? yokta batarya kendini daha optimze edememiş olabilir... View Post
Bu cihazda mı bir sorun var ben mi kullanamıyorum anlamadım.Garip bir cihaz View Post
Arkadaşlar kulaklıklarım telefonuma bağlı olmadığı halde çizdiğim widgette kulaklarım bağlı görünüyor. Bu hatanın çözümü nedir? View Post
Merhaba arkadaşlar . Geçen günler Samsung S25 cihazımı 3 karış mesafeden bir köşesi üstüne mermere düşürdüm . Kasasında ekranında falan bir sorun... View Post
Samsung, S26 Ultra'yı ilk başta 10-bit olarak tanıttı; fakat meğerse cihaz gerçek 10-bit değilmiş. FRC (Frame Rate Control) desteğiyle sunulan,... View Post
0 aldığım s20 ultra 1 terabayt depolama kısmına geldiğimde boş 790 gösteriyor:) View Post
Arkadaşlar s24 için ekran koruyucu önerisi olan var mı marka model View Post
Samsung galaxy tab s10 fe güncelleme geldi mi View Post
Bu yöntem telefonun hala suya dayanıklı olup olmadığı hakkında %100 bi doğru bilgi, kesin evet veya hayır sonucuna varılabilirmi View Post
S22 cihazımdan uzun zamandır çok memnundum fakat son güncellemelerdrn sonra bir uygulamaya tıkladığımdan 10 15 saniye sonra giriyor ve bu can sıkıcı... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1557 | |
| 1137 | |
| 854 | |
| 815 | |
| 781 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 28 | |
| 25 | |