Yaptıkları uygulamaya bak cevırıye bak en **bleep** ceviri bılebıle samsung İnternet cevırısınden iyidir View Post
Yaptıkları uygulamaya bak cevırıye bak en **bleep** ceviri bılebıle samsung İnternet cevırısınden iyidir View Post
S24U Pil kullanımım nasıl sizce View Post
Bu neden bı calısıyo bı calısmıyo ac kapa yapınca düzeliyor ama sonra gene boyle oluyo View Post
S23 amiral gemisiyken iphone almak yerine bunu aldim ve cok pismanim samsung gercekten yazilimla telefonlari olduruyor zaten bu konulardan... View Post
Selamün aleyküm. S24 Ultra telefonuma server kayıt yaptırdım. Kayıt yaptırdığım yere güncelleme yaparsak bir sıkıntı olur mu diye sordum. IMEI’nin... View Post
S20FE cihazım 7 ay öncesinde kullanım dışı kaldı, Cihaz internete bağlansada erişim yoktu. Çözüm; Cihazın saatini güncel tarih ve Güncel saate... View Post
Galaxy buds 4 pro kulaklığı telefonda da ses açma ve telefonu açma kapatma yerleri dokunmatik olması mümkün mü sizce. Bence mümkün, çünkü kulaklıkta... View Post
Selamin aleyküm tik tok izlercek telefon yanacakmiş gibi ısınıyor nedeni yada ayni sikintiyi yaşayan varmi acaba S25 ultra View Post
Ekran çiziklerinden biraz olsunkurtulmak için ekran koruyucu önerisi View Post
Bu temperli ekran koruyucu parmak izini engellermi View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 594 | |
| 459 | |
| 408 | |
| 404 | |
| 351 |