Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Ben anlayamadim da..elimde tuttuğum kendime aitbu telefonun baska bir yoneticisi mi var.? View Post
Selâmün Aleyküm Dostlar.Telefonumda çift hat kullanıyorum.Bir hat aramalar ve mesajlar için.Diğer hatta internet için.Lâkin telefonumla arama yaptığım... View Post
Ya arkadaş Instagrama story olarak attığım video ve fotoğraf kalitesi o kadar düşük duruyor ki sanki fotoğraf 2016'dan kalma. Yok mudur bunun bir... View Post
Arkadaşlar merhaba , watch ultra'ya hangi saat yüzü gider ben karar veremedim Sizinde fikrinizi almak istedim View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/cjeE2zBKEU4FBirçok arkadaş duvar kağıdımı sordu ve beğendi ama AI tarafından oluşturulduğu için atamadım şunları... View Post
Son test aşamasını 10 gündür almış fakat halen güncellemeden ses seda yok View Post
Arkadaşlar önceden arama ve optimize hava durumu yani bütünwidgetleri şeffaf yapabiliyorum şimdi yapamıyorum nasıl yapabilirim Bide uygulama... View Post
Arkadaşlar DYD9 ne anlama geliyor ? View Post
Beyler S24 U cihazın video kısmında titreme sorunu var Müşteri hizmetlerini aradım uzaktan bağlantı yapacaklar Güncellemeden sonra oldu aramalarını... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1636 | |
1169 | |
1111 | |
1055 | |
1044 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
29 | |