Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Bence android 16 alıcak inşallah View Post
Neden ya neden View Post
Değerler nasıl? View Post
Telefonu yeni aldım tone.xml adında dosyalar var nedir bilgisi olanlar yazabilir mi ? 1970 ve 2019 yılında oluşturulmuş. Birde bu sabah... View Post
Reddit ve GPT'den araştırdım. S23 için 5.5-6.5 saat ekran süresi, mobil veride 5 saat gayet normalmiş. View Post
Arkadaşlar. Hem benim hem hanımın galaxy telefonları var. Benimki s23 ultra hanım s24 plus. Android 15ten sonra wifi ile bir çok uygulama açılmıyor.... View Post
bu güncellemeyi yaptınız mı? ne değişiklikler geliyor? View Post
Arkadaşlar ilk kullanım tarihi 27 nisan dı telefonu sifirladikdan sonra 14 Haziran olmuş acaba bu tarih niye değişti normal bir durum mu döngü sayısı... View Post
Kendiliğinden grup sohbeti oluşturuyor yabancı numaralardan çözümü varmi View Post
az önce denizde video çekeyim dedim telefon suya girdiği anda video çekmeyi durduruyor bunun için ne yapmamız gerekiyor ya da böyle olması normal mi View Post
User | Likes Count |
---|---|
870 | |
673 | |
525 | |
498 | |
491 |
User | Count |
---|---|
56 | |
53 | |
28 | |