Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
S24 için hiç açıldımı veya yaza açılırmı View Post
merhaba. elinde packlenmiş instagram ya da linki olan var mı? temu reklamlarından geöilmiyor. aeroinsta da güncel değil. View Post
Telefonuma köşedeki yayınlanan uı7 kursam sorun olurmu? View Post
Kayıtlar kapalıysa şuan yazmayın fiyatını merak ediyorum View Post
Server kaydı nasıl veya nerden yapılıyor bilen var mı acaba s23 ultra için soruyorum View Post
Ne işimize yarayacak?Aynısını kart ile de yapabiliyoruz kameradan Qr okutarak mı ödeme yapacağız yenilik olarak?Galaxy Watch ile de ödenemiyor... View Post
Bilen Birileri Yardımcı oLur mu Lütfen. 24 Ultra Kulanıyorum Kayıtsız. Güncellemeden Sonra Server Kayıt Problem Olur mu View Post
Kayıtsız s23 ultrayı one ui 7 geldiğinde güncellersem server kaydı yapılmasına engel olurmu bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? View Post
yav geçen senede s23 ultra kullandım ui6 yı tüm alt modellerden sonra aldık. s24 aldık aynı rezillik bir güncellemeyi bile beceremeyen sözde global... View Post
S21 FE cihazlarında One ui 6.1 vve 7.0 arasındaki performans farkı gerçekten harika. Bu tabiki sentetik test. Asıl performansı sahada... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1471 | |
1287 | |
1259 | |
1048 | |
1036 |
User | Count |
---|---|
43 | |
38 | |
31 | |