Original topic:

Z flip 7

(Topic created on: 11-26-2025 12:21 PM)
56 Views
FrbFrat
Active Level 6
Options
Galaxy S

Aranızda z flip 7 kullanan var mı ? Almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Artıları eksileri nelerdir.

9 Comments
Galaxy S
Pahalı fiyatına rağmen donanım olarak kötü bir model şahsen apple öneririm ama samsung olacak derseniz s25 plus tavsiye ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S serisine göz atmanızı tavsiye ederim.
0 Likes
Galaxy S
Flip telefonlar pil konusunda çok üzüyor
0 Likes
Asilemflip6
Active Level 6
Galaxy S
Tavsiye etmem flip 6 kullanıyorum tüketici hakem heyetine başvurdum iade için samsung kadar rezil bi firma görmedim
0 Likes
FrbFrat
Active Level 6
Galaxy S
Neden sorun ne ki?
Asilemflip6
Active Level 6
Galaxy S
İlk defa katlanır. Telefon kullanıyorum meğersem cihazda aldığım günden beri menteşe problemi varmış şarjı çok hızlı bitiyor. günde iki ya da üç defa şarja takıyorum bir ay önce servise göndermeden önce iki gün üç gün arka kameramı kullanamadım. servise götürdüm. iade için cihazı geçen sene aralıkta aldım iki bin yirmi dörtte ve bana iade olamayacağını söylediler. değişim dediler. ben de değişim istemiyorum i̇ade istediğimizi söyledim olmayacağını söylediler, tüketici hakemiyetine şikayet ettim.
ve ben uzaktan desteğe bağlandığımda bana pilimin değişip değişmediğini sordular. çünkü pili sağlığımız göremiyor musun? uzaktan destekteki arkadaşlar pil değişince o şekilde oluyormuş ve telefon sıfır hiçbir şekilde işlem görmedi ve ben mart nisan aylarında telefonu servise götürmüştüm. pili için o zaman bana servis kaydı bile açmamışlar. ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. hatırlasam kamera kayıtlarını falan çıkartacağım. o da bir suç sonuçta sadece telefonu bir kere servise götürdüğüm görünüyor. ama uzaktan desteği çok bağlandım. şarj konusu için bakalım bekliyorum inşallah iadesi kabul olur. tekrardan apple'a döneceğim keşke iphone'umu satmasaydım
0 Likes
Asilemflip6
Active Level 6
Galaxy S
Çok uzun oldu😂
FrbFrat
Active Level 6
Galaxy S
Verdim siparişi cuma geliyor artık çok geç🥲
0 Likes
Asilemflip6
Active Level 6