cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yurt dışı s20 fe kullanan var mı?

(Topic created on: 02-20-2024 04:44 PM)
585 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S
Yurt dışı s20 fe kullanan arkadaşlarıma bir sorum var... cihaza imei atıldıktan sonra kasma, donma vs. yaşayan oldu mu?
0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende bu cihaz yok ama bildiğim kadarıyla bu sorunlar olabiliyormuş
_SSalim
Active Level 8
Galaxy S
Merhaba yurt dışından getirilen cihazlara imei atıldığı zaman ve aynı zamanda cihaza atılan imei cihaz modeli aynı değilse örnek veriyorum s20 fe cihaza 3310 imesi attirdiysan Android sistemi ve cihaz sebekesel olarak aynı işlevi sağlamıyor sistemde imei üzerinden kontrol sistemleri sağlandığı için cihaz Ram fonksiyonel şekilde çalışmıyor şebeke çekimi, donma , kasma , ağır işlev gibi sorunlar yaşanıyor ne yazıkki buda yeni sistemlerde islemciye yazılan bir sistem var bu sistemin büyük etkisi var klon imei durumlarının yaşanmaması için btk sistemi tarafından telefon ureticilerine iletilen bir işlem ve yeni işlemcileri uygulanan bir durum ve kasma donma yavaşlama gibi durumların olması normal
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Çok teşekkür ederim. Net ve açıklayıcı oldu. O zaman bu işten uzak durayım.
_SSalim
Active Level 8
Galaxy S
Btk sisteminde çalıştığım için biliyorum
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
İmei atılan her telefonda böylesi sorun ile karşılaşmak yüksek ihtimal o zaman, değil mi? Yedek bir telefon almak istiyorum, böylesi bir şey deneyeyim dedim ama çevremdeki bazı kullanıcılara bakınca telefonlarda inanılmaz bir kasma, donma gördüm. O yüzden danışmak istedim.
_SSalim
Active Level 8
Galaxy S
Yani genel olarak oluyor ve daha çok yeni işlemcilere yazılan bir sistem var klon imeinin önüne geçmek için o yüzden o sistem böyle bir durum yaşandığında cihaza cihaz sistemine yani işlemciye yazılan imeiden farklı bir imei yazilinca sistem bu şekilde sorunlar yaşatabiliyor genel olarak çıkıyor ben ne kadar dosya ile uğraştıysam genel sorunlar şebeke, çekim kalitesi donma , kasma yavaşlamaydi cihazlardaki sorunlar
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Peki s20 Fe tavsiye eder misin? Uzun süre kullanılır mı?
_SSalim
Active Level 8
Galaxy S
Ben kullanıyorum telefonumda hiç sorun yaşamadım tek kötü yanı güncelleme almayacak o var birde batarya biraz yetersiz
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Teşekkürler cevapların için...