cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni telefon

(Topic created on: 06-18-2023 06:34 PM)
194 Views
AhmetBykl
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s20 fe'den s22'ye geçmeyi düşünüyorum, pişman olur muyum? Şarj açısından problem yaşar mıyım genel olarak çalışırken buds ile şarkı dinliyorum 12 saat. S20 fe gün sonunda 30 şarj bırakıyor s22 modeli sıkıntı yaratır mı? 

OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Bu attıklarımdan sonra aldığım maks ekran süresiydi o 6 saatte yakın olan
0 Likes
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Fakat şimdi 5 saat 30dk aldım dün
0 Likes
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Yine bir düşüş var ama demek istediğim millet gibi 3 saat 4 saat almıyorum ben
0 Likes
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Aslında sana demek istediğim 5 saat net süre aldığım dı ama sen olayı farklı yöne çektin neyse sağlık olsun
0 Likes
AhmetBykl
Active Level 3
Galaxy S
Sana öylesin demedim, öyle yapmadığını öğrenmek için sordum, 5 saat gibi süreler çok yetersiz.
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Evet ama en azından şunu diyorum sen dedin ya diğer kişiler 3 saat 4 saat alıyor ben 5 saat net arada bir kullanıma bağlı olarak 5 sa 30dk veya 5 sa 40 dk gibi süreler de alınabiliyor ondan bahsediyorum değerli kardeşim
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Hayir pisman olmasin ama s23 ala bilirseniz cok daha uzun yilar kulqnirsiniz ama diyer turlu s22 ailesi de mutlu eder
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
S22 batarya olarak zayıf s20 fe uzun vadede batarya olarak işinizi daha çok görecek
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S21FE'ye de bakabilirsiniz ben çok memnunum
AhmetBykl
Active Level 3
Galaxy S
Dostum ben de 20fe'den memnunum ama telefonun büyük olması cepte vesaire çok problem yaratıyor, konforlu değil bu yüzden daha küçük bir cihaz istiyorum.