cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni cihaz

(Topic created on: 06-14-2024 11:27 PM)
662 Views
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Options
Galaxy S
S23 ultra aldım bi hayırlı olsun alırım artık :)
33 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 👍👍
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
**bleep** inşallah
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Hayırlı olsun kaça aldın
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
51000tl
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam peki hiç ios ile arasında kaldınız mı veya s24 plus düşündünüzmü
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Kimisi beni eleştirebilir ama bana göre ios çöp, sadece iphone'un adına para veriliyor. İos18 güncellemesi adı altında verilen sözde "yenlikler" zaten uzun süredir samsung'un kullandığı şeylerdi. S24 plus düşünmedim, çünkü s23 ultra ile arasında çok bir fiyat farkı yok bence hatta büyük abisi s24 ultra ile arasında bana göre kayda değer hiçbir **bleep** yok s24ultra yerine bile s23 ultra almak daha mantıklı bana göre
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam s24 serisinde 7 yıl güncelleme desteği belki ilginizi çekebilirdi ios daha stabil optimize olması da aynı şekil getirdikleri yenilik adı altında şeyler tamamen ironik onlara lafım yok
0 Likes
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Ya hiçkimse 7 sene aynı telefonu kullanmıyor, kimse kendini 7 sene bu telefonu kullanıcam diye kandırmasın insanların elinde bir telefonun bana göre max ömrü 2 yıl. Ama illaki kullanılacaksa s23 ultra da 5 yıl güncelleme alacak bir telefon. Ayrıca bana göre samsung'ta yeterince stabil çalışıyor bunun için daha yüklü miktarlar verip ips almaya gerek yok. Ha ama dürüstçe şunu da söylemek gerek samsungun düzeltmesi gerekn şeyler de var tabii.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Stabil mi dedin?
- Adamlar yeni sürümü indirmekten korkuyor..

- Video çekerken, video kendiliğinden kapanıyor.. (sdn'i izle, takip et)

- Daha yeni oldu, alarm bozuldu çalmadı..
0 Likes