- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Sıfır s20 fe telefonumda yavaş şarj problemi yaşıyorum.Hatta sürede hiç sıkıntı yaşamayım diye almışken yanında 25w şarj aleti aldım.Telefon 2 saatte şarj oluyor kutudan çıkan 15w şarj aletini denedim değişen bir şey olmadı.Sorun nerde sizce (ayarlardan hızlı şarjı açtım)
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-22-2021 09:37 AM in
Galaxy SMerhaba ByAdam,
Farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-22-2021 04:48 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-22-2021 05:20 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-22-2021 09:37 AM in
Galaxy SMerhaba ByAdam,
Farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD