cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yardım ......

(Topic created on: 07-27-2022 08:07 PM)
549 Views
Eda659
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bir  yıldır  samsung  s20fe  kullanıyorum . Güç  tasarrufu olduğu  halde  şarjı  bir gün  bile dayanmıyor  oyun  oynamıyorum sadece  çok  nadir kokuyorum  ve  mesajlaşıyor  pek  kullanmıyorum ama  yarım  gün  gidiyor  şarjı  samsung s6  kullandım  bundan daha  çok  kullanırdım  hemen  bitmez di  bunun kadar ne  yapmalıyım 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba

Öncelikle Samsung Members>Destek>Tanılama>"Pil durumu" seçeneğini kontrol edin.

Donanımsal bir sorun gözükmüyorsa ayrıntılı cevap için Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca cevap yeterli olmazsa yazılımsal olabileceğini göz önünde bulundurarak verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.

Sorununuz çözülmediyse donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum. Yetkili Servis'te gerekli kontroller sağlanır zaten.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için:

- Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
- Cihazı kullanmadığınızda güç tuşuna basarak ekranı kapatın (basit olarak düşünmeyin, cidden etkili, cihazınızın ekranınızın az bile açık kalması bataryayı etkiler).
- Güç tasarrufu modunu etkinleştirin (orta düzey güç tasarrufu yeterli olacaktır).
- Ekran yenileme hızını "60 Hz" olarak kullanın.
- Gereksiz uygulamaları kapatın veya direkt cihazınızdan kaldırın.
- Çok etkisi olmasa da ekran modunu "Doğal" olarak kullanın.
- Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
- Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
- Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
- Arka ışık süresini azaltın.
- Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.
- Uygulamaları "uyku" moduna alın.
- Uygulamaları "derin uyku" moduna alın.
- Kullanmadığınız zamanlarda Uçak modunu açın (Bluetooth, Wi-Fi ve Mobil Veri gibi özelliklerin kapalı olması).
- Gerekirse telefonu tamamiyle kapatın (yine kullanmadığınız zamanlarda/uzun zaman kullanmayacaksanız).
- Karanlık mod kullanın vb. şeyleri yapabilirsiniz.

Teşekkürler, iyi geceler dilerim

View solution in context

11 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba eda ,

İstersen şehrinde samsung yetkili servis var ise batarya testi yaptırabilirsiniz bataryanızda sorun olabilir

Yada samsung members üzeriden yardım al >tanıla > intreaktiflerde pil var kontrol edebilirsiniz duruma göre yetkili servise verebilirsiniz

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Eda659
Active Level 4
Galaxy S
Aldığım günden buyana ankara daki teknik servis ana bayilerine gitmişim dir
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Hımm o zaman yazılımsal olarak sıkıntı vardır eda istersen durumun incelenebilmesi için hata raporu göndermeni önerim

Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız

https://bit.ly/33WO9d8
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
simge elektroniği tavsiye ederim anteras avm nin gerisindeki ilgi alaka mükemmel
Asenam
Active Level 8
Galaxy S
Normal birsey bütün samsung kullanıcıları aynı durumda yetkili servise götür derim
Eda659
Active Level 4
Galaxy S
Ben aldığım gün den bu yana götürüyorum telefonum bir den bire hızlı ısındığı söylediler yapacakları bir şeyleri olmadığını istersen tüketici haklarına şikayet bulunmami soyledi
Asenam
Active Level 8
Galaxy S
Şikayet Et çok Şikayet olursa belki ceza falan belki verilir
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Telefon şarjdayken oyun oynamak uzun vadede batarya sağlını etkileyebiliyor. Yazdığın durumları okuduğumda aklıma gelen tek şey batarya sağlığının kötü durumda olduğu, bataryayı değiştirdiğinde sorunun çözüleceğini düşünmekteyim ayrıca, özellikle 20 ailesinde ( s20 , note 20 dahil ) işlemci kaynaklı kronik bir ısınma surunu mevcut. Bunun önüne geçemezsiniz lakin bu sorun bahsettiğiniz şekilde bataryayı bu denli etkilemez.
Ferhat190511
Active Level 6
Galaxy S
Benim 1 sene oldu hala rahat 1 gün gidiyor valla güc tasarrufu kapalı