Aplle sinamatikmi samsung potremi View Post
Aplle sinamatikmi samsung potremi View Post
Arkadaşlar hayırlı cumalar olsun. Samsung kampanya ile 1 tb modeli s 26 ultra 102 bin teklif etti sizce nasıl ? View Post
Amazonda rastgele gezinirken denk geldiğim ekran koruyucu mükemmel. Kalitesine hiç güvenim yoktu ama elime ulaşınca hemen telefona taktım ve çok iyi... View Post
Galaxy Enchance X uygulamasında yükle diyor ama indir dediğimde galaxy store böyle bir uygulama bulunamadı diyor. Bu özellik türkiyede mi yok yoksa... View Post
Good lock servislerini silince **bleep** ettim, telefon ciddi hızlandı. Sadece çift ses için sound assistant yüklü, onun dışındakileri sildim. Cihaz... View Post
S24 ekran koruyucu önerisi varmı View Post
8gb ram var, acaba yetermi diye endişe ediyorum. Arayüz hızı için hangisi daha iyi View Post
S25 FE KULLANIPTA EKRANINDA SANKİ GÖLGELENME GİBİ İZ KALAN VAR MI ACABA (İZ KALICI DEĞİL GEÇİYOR SONRADAN AMA YİNEDE CAN SIKICI ) SERVİSE VERDİM... View Post
Samsung s25 ultra ya ne zaman 8.5 güncellemesi gelecek çok uzadı bu iş View Post
Öncelikle hayırlı günler diliyorum. Samsung s24,güç tasarrufunu açmak ,pil tasarrufu açısından fayda veriyor mu,yoksa telefonu gereksiz yere yorar mı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 555 | |
| 454 | |
| 346 | |
| 339 | |
| 331 |