cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yardım lazım

(Topic created on: 09-24-2024 07:39 PM)
91 Views
onlyblack
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s24 ultra cihazıma kablosuz kulaklığımı bağladım. 2 aydır sorunsuz müzik dinliyordum ama bugün Kablosuz kulaklığımı sol tarafından az ses gelmeye başladı başta kulaklıktan sorun var diye düşündüm. Telefonu Arabaya bağladım müzik açmak istedim ama arabadan da aynı şekilde ses gelmeyen başladı Aracın sol kısımdaki iki hoparlörden sağ taraftaki göre daha az ses geldi. İki cihaz da aynı sorunu çıkartması sorunun telefondan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Telefonda sağ ve sol kulaklık ses ayarı var mı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

10 Comments
aziz53
Active Level 1
Galaxy S
Evet sağ sol ayarı var ses ayarlarını detaylı olarak incele
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Kulaklıkta bir sorun görünmüyor ses kısmında. Telefonun yazılımından şüpheleniyorum daha çok yazılımsal bir neden olmalı böyle yapacak.
onlyblack
Active Level 3
Galaxy S
Bende öyle şüpheleniyorum,
Galaxy S
Telefon güncel mi
onlyblack
Active Level 3
Galaxy S
Güncel henüz 6.1.1 gelmedi 6.1 yüklü
0 Likes
Galaxy S
Çok tuhaf 6.1.1 gelince hemen yükle düzelir belki ben geldiği gibi yükledim s23 cihazıma şuanlık dediğin sorunları çekmiyorum
0 Likes
onlyblack
Active Level 3
Galaxy S
Yeğenimde poco x3 var ona bağladım iki kulaklıktan da güzel ses geliyor sorun benim cihazda
0 Likes
Galaxy S
Anladım zaten o yüzden dedim yazılım gincel mi diye bir bakarsanız güncelleme gelmiş yeni onu yapın onun dışında bir bilgim yok maalesef servise götürürseniz telefonu sadece sıfırlarlar ama siz sıfırlamayın onlar yapsın yine düzelmezse değişim istersiniz
0 Likes
Galaxy S
Şarj aleti kulan