Merhaba. Şuan samsung s23 ultra kullanıyorum. Evde IP tak çalıştır güvenlik kamerası kullanıyorum. Eski samsung cihazımda kamera uygulamasından... View Post
Merhaba. Şuan samsung s23 ultra kullanıyorum. Evde IP tak çalıştır güvenlik kamerası kullanıyorum. Eski samsung cihazımda kamera uygulamasından... View Post
Cihazı bdh İstanbula göndermem istendi Cihazı teslim aldılar ama 4 gündür bi hareket yok daha önce değişim için cihaz gönderen varmı kaç günde bana... View Post
S23 256gb pil süresi View Post
Parmak izi okuyucum calışmıyor View Post
Değerli s23 ultra kullanan arkadaşlarım telefonda konuşurken operatör üzerinden sesi dışa verdiğim zaman sadece alttan ses geliyor sizde de durumlar... View Post
Samsung free de sürekli oyun önerisi çıkıyor. Haber veya baska kategorilere degiştiremiyorum seçenek yok. Yardım! View Post
S23 telefonumda dikey panorama fotoğraf çekemiyorum.Telefonumu çevirdiğim zaman ekran da dönüyor. View Post
Arkadaşlar çok sacma oldu , aksam takıyorum ekran kapalı suresi bu sekil oluyor kullanmadım için ama surekli elimde olunca da bu saati... View Post
Mayıs güncellemesi S21 FE batarya süresi uzadı +120HZ +Parlaklık %50 +AOD AÇIK UMARIM HAZİRAN GUNCELLEMESİ BOZMAZ ŞUAN KUTUDAN... View Post
Merhaba herkese. Diyelim ki telefon numaranızı Instagram'da iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğine kaydettiğinizi varsayalım ve telefon... View Post
User | Likes Count |
---|---|
269 | |
202 | |
147 | |
139 | |
137 |
User | Count |
---|---|
68 | |
24 | |
20 | |