One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Arkadaşlar s23 cihazında hayalet ekran sorunu çıkmıştı 3 gün önce. Klavyenin silüeti kalıyordu arka planda. Dün yani cuma günü garanti kapsamında... View Post
Samsung Members uygulamasi uzerinden one ui 7'nin deneyimlenebilir apk'sını indirilebilir hale getirmiş. apk'yı uygulamadan indirerek ya... View Post
Merhaba S24 fe kullananlar sizde de whatsapp veya google meet te goruntulu görüsmede ön kamera soluk ve sanki yuzunuz efektli gibi gorunuyor mu?... View Post
NOT:apple ve samsung mağazalarında yaklaşık denk olan cihazları sepete ekledim.yani apple ın en temel ekosistemi ile samsung un apple ın temel... View Post
Bu özeliği bulan olursa madalya vericem. View Post
Bugün instaya güncelleme geldi uygulamayı aşağı alıp uygulama kapatma yerine gelip tekrar uygulamaya kaldığımız yerden devam etmeye calistigimizda... View Post
Type c kulakici kulakligim var. Bugun teslim aldim. Sağ kulaklikta video ilerletirken veya baslatip duraklatirken cizirti geliyor. Ses seviyesini... View Post
Son gelen güncellemeler ile biraz gelişma var gibi yada ben psikolojik olarak hissediyorum sizde durum nasıl? View Post
Örneğin Now Brief gelecek mi veya videolardan ses silme (audio eraser) ya da ProScaler? Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Bilgisi olan varsa... View Post
kötü çeviri ama çoğunuzun anlayacağınızı düşünüyorum.böylesine gecikmenin sebep olabilecek bir seneryosu. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1744 | |
1294 | |
838 | |
642 | |
593 |
User | Count |
---|---|
46 | |
32 | |
20 | |