cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yakın gözlüğü gerek!!!!!😡😡😡😡😡

(Topic created on: 3 weeks ago)
22 Views
s24_s23fe
Active Level 8
Options
Galaxy S

image

Bune biçim batarya ikonu bunu yazan mühendis kesin kör olmuştur gözlerim bozuluyor göreceğim diye 
25 Comments
A55ozn
Active Level 5
Galaxy S
Ben de onu anlamıyorum.Bu ısrar niye.Koy simgeleri göz doldursun seçenek ekle isteyen istedigi seçenegi seçsin.Çok mu zor acaba bunu tasarlamak.Eger öyleyse bi şey demiyorum.
TheTailor
Expert Level 2
Galaxy S
Hadi yapamadin ios takini al koy kimse ses etmez
0 Likes
A55ozn
Active Level 5
Galaxy S
Yani bir tık büyügünü yap ne bieyim renklisini yap.Bizdeki bak renkli de.Sonuçta bir çok şekil verilebilir pil simgesi ve şebeke simgesine.
0 Likes
winner1337
Expert Level 1
Galaxy S
kötümü iyi birşey yok
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
s24 te pek sorun yaşamıyorum, pil konusunda s23 fe de yılların tecrübesiyle elimden geleni yapıyorum. bazen altı saat ekran görüntüsü aldığım oluyor ama bazen ne hikmetse kendi kendine dört saate düşüyor 2010 yılından beri android kullanıyorum. Samsung bayağı bir tecrübem var. Yani kendime güveniyorum bu konuda ama dediğim gibi Samsung tuhaf bir marka.
Bazen çok iyi gidiyor, kendi kendine araştırmadım. noktası kalmıyor bulamıyorum işlemciye lafım yok gerçekten hızlı ama verimsiz bir de şöyle bir şey var ekranı? ekranları ekran çok enerji harcıyoruz, en kısık da olsa dahis23 fe nin sıkıntısı bu
0 Likes
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
telefon buz gibi çalışıyor ölçüyorum işlemci 33° ön taraftan ekranı ölçüyorum. 42° böyle bir saçmalık görmedim ben.
0 Likes