s24_s23fe
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
25 Comments
- « Previous
- Next »
A55ozn
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Ben de onu anlamıyorum.Bu ısrar niye.Koy simgeleri göz doldursun seçenek ekle isteyen istedigi seçenegi seçsin.Çok mu zor acaba bunu tasarlamak.Eger öyleyse bi şey demiyorum.
TheTailor
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Hadi yapamadin ios takini al koy kimse ses etmez
A55ozn
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
Yani bir tık büyügünü yap ne bieyim renklisini yap.Bizdeki bak renkli de.Sonuçta bir çok şekil verilebilir pil simgesi ve şebeke simgesine.
winner1337
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
kötümü iyi birşey yok
s24_s23fe
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
s24 te pek sorun yaşamıyorum, pil konusunda s23 fe de yılların tecrübesiyle elimden geleni yapıyorum. bazen altı saat ekran görüntüsü aldığım oluyor ama bazen ne hikmetse kendi kendine dört saate düşüyor 2010 yılından beri android kullanıyorum. Samsung bayağı bir tecrübem var. Yani kendime güveniyorum bu konuda ama dediğim gibi Samsung tuhaf bir marka.
Bazen çok iyi gidiyor, kendi kendine araştırmadım. noktası kalmıyor bulamıyorum işlemciye lafım yok gerçekten hızlı ama verimsiz bir de şöyle bir şey var ekranı? ekranları ekran çok enerji harcıyoruz, en kısık da olsa dahis23 fe nin sıkıntısı bu
Bazen çok iyi gidiyor, kendi kendine araştırmadım. noktası kalmıyor bulamıyorum işlemciye lafım yok gerçekten hızlı ama verimsiz bir de şöyle bir şey var ekranı? ekranları ekran çok enerji harcıyoruz, en kısık da olsa dahis23 fe nin sıkıntısı bu
s24_s23fe
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy S
telefon buz gibi çalışıyor ölçüyorum işlemci 33° ön taraftan ekranı ölçüyorum. 42° böyle bir saçmalık görmedim ben.

- « Previous
- Next »