Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
6.1.1 güncellemesi gelmiş Özellikle not almak için çok iyi özellikler eklenmiş View Post
Telefoncudaki yenilenmiş S21 ultrayı almayı düşünüyorum ancak 10 bin TL'ye yakın param eksik. Nasıl tamamlayabilirim bu 10 bin TL'yi?... View Post
Samsung s20 ultra telefonuma iş profilini kurmak istediğimde "Güvenlik ilkesi, bu cihaza özel bir işletim sistemi yüklendiğinden iş profili... View Post
Kerede paylaşılmaya başlamış çok kısa sürede bizde gelir umarım View Post
cihazı sıfırlayacağım ama müzikleri nasıl yedeklicem bulamadım bir türlü View Post
Bugün itibari ile S21Fe geçtim güzel telefonmuşA33 resmen yavaşmış Direk 2.el olarak aldım kutu faturalıHemen çağrı merkezden pil sağlığı şarj döngüsü... View Post
Temel adaptif maksimum seçimlerinden hangisini kullanmak mantıklı, siz hangisini kullanıyorsunuz View Post
Cihaz yeni ama bazen yüzü tanıyor bazen tanımıyor neden olabilir böyle sorun yaşayan vsr mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
715 | |
601 | |
533 | |
516 | |
438 |