cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

YOUTUBE SHORTS DÜŞÜK KALİTE

(Topic created on: 09-11-2024 05:46 PM)
84 Views
isimsiz-
Active Level 9
Options
Galaxy S

Anlamsız bir şekilde S23 FE de shorts videoları düşük kalitede çalışıyor ayarlar böyle 

image

image

10 Comments
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy S
Bende de öyle ,internet hızından diyedir düşünüyordum
0 Likes
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy S
Sanmıyorum mobil verim 4K 60FPS HDR videolar oynatabiliyor
0 Likes
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy S
O zaman bu da samsung un bize bir hediyesi olarak düşünelim. Şaka gibi s24ultrayı aldığımdan beri kamera güncellemesi bekliyorum. Güncelleme bi gün gelir de her şeyi mükemmel yapsa bile samsung benim için bitmiştir. Çünkü en öenmli şeyimi ,zamanımı çalmış oldu
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy S
Bendr one ui 6.1 1 güncelledikten sonra telefona hard reset atacağım ve on ui 7 sürümüne güncellemeyeceğim en azından one ui 8 çıkana kadar
0 Likes
Galaxy S
Daha yüksek veri kalitesi seçeneğini seçsen bile somut bir çözünürlük belirtilmediği için yine Internet hızına bağlı oluyor. Bende öyle bir sorun olmadigi için internet hızından kaynaklı olduğunu düşünüyorum
0 Likes
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy S
Hayır mobil verim 4K 60FPS HDR videoları rahat bir şekilde oynayabiliyor
0 Likes
Galaxy S
1000 mbps internet var bende hiç sorun olmadı mobil veri ile hız testi yapıp ss atabilirmisin
Reaal
Active Level 4
Galaxy S
Ben de s23 fe kullanıyorum gayet yüksek çözünürlüklü açılıyor videolar.
Youtube uygulamasından "video kalite tercihleri" yazan yere girip ayarlama yapılıyor. Örneğin benimkisinde,kablosuz ağlar kısmında daha yüksek görüntü kalitesi şeklinde ayarlı. Ben sorun yaşamıyorum. Ama bizim İnternet 1000 mbps
0 Likes
Reaal
Active Level 4
Galaxy S
İsterseniz uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyin ve ayarları tekrar yapın.
0 Likes