cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

YALAN HABERLER

(Topic created on: 04-12-2024 01:02 AM)
146 Views
can_s22
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar hergün al ile telefon modellerine göre güncellemeler ile yalan yanlış haberleri görüp burada paylaşıyorsunuz. Özellikle tr kaynaklı siteler çoğunlukla erişim almak içim vlog atıyor sizde kanıp inanıyorsunuz. Resmi kaynak olmadan hiç bir bilgiye inanmayınız.
17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Her haber doğru olmuyor evet ama üretici firmaya yakın kaynaklar var bir çok site üzerin den detaylı araştırdıktan sonra paylaşıyorum yapıyorum ben
can_s22
Active Level 7
Galaxy S
Üretici firmaya yakınlar mı 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Üretici firma ya yakın olan kaynaklar var evet
can_s22
Active Level 7
Galaxy S
Tm
Npcbiri
Active Level 6
Galaxy S
Artık bu forumdakilerin çoğuna inanmıyorum çünkü en az yarısı sallıyor güncelleme şu zaman bu zaman diye ama güncelleme yok sonrada ertelendi diyolar
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Çok doğru yere değinmişşin kardeşim. Tebrik ederim 😊

Yalan bilgiyi paylaşmayı hiç sevmiyorum .Resmi kaynak en güzeli yada resmi Moderetörden bilgi almak

Hepsi sammobile,samfanys vb .gibi site üzerinden kopyala yapıştır yapıp paylaşıyor 🤦 😃(Hepsi kural ihlali yapıyor ve Hepsi telif hakkına giriyor )
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
Sonuçta geleceği var olan bişi ve satış pazarlama politikası zaten ai paralı olacak ve Samsung bunu sınırlı tutarsa kar elde edemeyecek yani illa bi kanıta gerek yok bence sizin tutumunuz samsung fan boyluğu
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ben genel konuştum sen neden yazdın ki kardeşim ?

Ben burada X sitesinin emeğine kaynak verilmeden paylaşılmasını karşıyım, kopyala yapıştır yapmak forumda kural ihlali telif hakkına giriyor

Eğer paylaşım yapacaksa özetlenmiş bir biçimde kendileri yazabilir .X kullanıcısının yazdığı bilgileri paylaşması kötü

Türk editörleri hepsi kopyala yapıştırıcı, birde para alıyorlar bu işten (işin komik tarafı da hepsi haberleri geç yapması )
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
Neden yazdım bundan ;Samsung Türkiye açık ve net bilgiler sunsa buna bile gerek kalmayacak ta neyse berbat politikaya sahip bi firma