cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yükseltme

(Topic created on: 09-08-2024 12:22 PM)
69 Views
EnesKonacoglu
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar ben A34 kullanıyorum S24 Plus'a geçmeyi düşünüyorum exynos biraz tedirgin etmiyo değil eğer S24p kullanan varsa yazabilir mi bir sıkıntı varmı yok mu.İyi günler

EnesKonacoglu
Active Level 3
Galaxy S
teşekkür ederim 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim ayrıca epey üzerinden kullanıcı yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim
zeto
Active Level 10
Galaxy S
A 34 s24 p ye geçilir işlemciyi dert etme ğst segmwnt cihaz arada çok **bleep** görücwn kunlandığın cihaz orta segment cihaz pişman olmazsın
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
3.5w tdp değerime sahip tek işlemci 2400
0 Likes
ErenG09
Active Level 7
Galaxy S
S25 bekle a34 o zamana kadar idare eder seni
0 Likes
EnesKonacoglu
Active Level 3
Galaxy S
şuan alıcak durumum yok zaten S25 almam ama S25 plus fiyatına göre iyi olursa direk onu alırım
0 Likes
EsesliA34
Active Level 5
Galaxy S
S24 + gibi üst düzey bir cihazı hangi uygulama zorlayabilir ki
Hiç bir sorun yaşamazsın. İnsanlar algı yapıyor herşeyi kötülüyor begenmiyorlar. s24 ultra çöp bir cihaz diyen bile var onu bile begenmiyolar
EnesKonacoglu
Active Level 3
Galaxy S
ya cidden orası öyle haklısın 😂😂
Markiki
Active Level 1
Galaxy S
Dostum ben de A33'ten S24'e geçtim. Sd işlemcili bir telefon alacağıma yemin bile etmiştim. Çünkü A33'deki Exynos işlemci bana cinnet geçirtmişti. S23 FE alacakken ikna olup S24 aldım. Şimdi konuya gelecek olursak hiç bir şekilde kasma, donma yok. İlk defa bir Exynos işlemcili telefonu severek kullanıyorum. Sonuna kadar tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
0 Likes
EnesKonacoglu
Active Level 3
Galaxy S
Bilgi için teşekkür ederim istediğim cevap da buydu Sağolun sizde güle güle kullanın 😊