cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Wipe cache partition sorması

(Topic created on: 05-11-2025 01:03 AM)
217 Views
MEMO4207
Active Level 5
Options
Galaxy S

Telefonum S23 ultra, UI7 güncellemesi sonrası bugün denemek amaçlı wipe cache partition yaptım, pek de bir şey değişmedi, yapmadan önce ekran sürem 7/8 saat arası idi, şimdi pil biraz daha hızlı düşmeye başladı sanki😄 soracağım soru; güncelleme sonrası pil kendine gelmiş uygulamalar senkronize olmuştu, şimdi wipe cache partition yapınca yeniden pilin senkronize olması için bir kaç hafta mı geçmesi lazım sizce? 

7 Comments
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Zannetmiyorum hocam çünkü telefonu sıfırlamadınız, daha hızlı gidiyor gibi hissetmenizse rutin değişikliğinden kaynaklanabilir🙏
MEMO4207
Active Level 5
Galaxy S
Rutin değişikten kastınız nedir?
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Yani hergün kullandığınız dışında farklı bir uygulamayı daha fazla kullanmanız
ommrozn
Active Level 3
Galaxy S
Ben komple telefonu sıfırladım öyle farketti ama halen daha o bahsedilen süreleri göremedim en fazla 5.30 saat aldım neredeyse her şey kapalı
0 Likes
123456_
Active Level 10
Galaxy S
wipe cache yapınca cihaz herşeyi sıfırlanır,kalıntılarda silinir.batarya ise seni unutup tekrardan öğrenmeye çalışır.sana tavsiyem pil korumasını adaptif yap.1 2 haftaya batarya kendine gelir ama adaptif yaparsan,seni öğrenmek için daha fazla çaba harcar
MEMO4207
Active Level 5
Galaxy S
Aradığım cevap teşekkür ederim
0 Likes
MEMO4207
Active Level 5
Galaxy S
Öğrenmek istediğim bataryanın yeniden öğrenme sürecine girip girmeyeceğiydi, wipe cache partition sonrası yeniden öğrenme sürecine gireceğini anladım.
0 Likes