cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Whatsapp sorunu

(Topic created on: 05-07-2023 08:53 PM)
498 Views
angep
Active Level 1
Options
Galaxy S

S22 telefonum 20 günlük özellikle whatsapp sohbetten çıkarken arkada ekran yansıması yapıyor şimşek çakması gibi. Whatsapp sorunu mu telefon sorunumu bilemedim başına gelen var mı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
İlk önce whatsapp sohbetinizi yedekleyiniz. Sonra, Ayarlar - Uygulamalar - Whatsapp - Depolama - Veriyi sil adımlarini uygulayin. Sorun devam ederse ve farkli uygulamalarda ayni sorun yoksa uygulama ureticisine danisabilirsin. Telefon kaynakli oldugunu dusunuyorsan da hata raporu gonderebilirsin.

View solution in context

13 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Ekran yansıması dediğiniz ne acava
angep
Active Level 1
Galaxy S
Sohbetten cıkarken flaş patlaması gibi oluyor beyaz bir şekilde
emretfkci
Active Level 7
Galaxy S
Aynı sorun bende de var ana ekran gözüküp kayboluyo gibi ya da sohbetten geri çıkarken o ekran gözüküp kayboluyo
angep
Active Level 1
Galaxy S
Evet sadece whatsapp da oluyor telefonu geri vermek üzereyim dünya para verdim yani böyle devam mı edecek
emretfkci
Active Level 7
Galaxy S
Telefonunu geri vermene gerek yok ki büyük ihtimal uygulamayla alakalı bi sorun sonraki güncellemelerle düzelir
angep
Active Level 1
Galaxy S
Düzelmezse diye takıldım biraz garantisi geçsin de istemiyorum ama biraz daha bekleyim.sende sürekli mi oluyor ara ara mo
emretfkci
Active Level 7
Galaxy S
Ara ara oluyo çok takılınacak bişey değil bence bi süre sonra düzelir takma kafana
Arhantzo
Active Level 6
Galaxy S
öyle bi sorun yazilimsaldir donanimsal bir durum olsa sadece whatsapp uygulamasında olmaz o sebepten endiselenmenize gerek yok güncelleme ile düzelecektir
angep
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler hepinize 🙏