cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

WhatsApp ve Telegram

(Topic created on: 07-20-2024 10:25 PM)
183 Views
Omen_Motion
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba,

Son güncellemelerden sonra Telegramı uygulama içinden bildirimlere baktığınızda bildirim sesinin varsayılan olduğunu gösteriyor ancak varsayılan bildirim sesine baktığınızda ise sessiz olduğunu görüyorsunuz ve sizin bildirim ses tercihini varsayılana almanız veya bir bildirim sesi seçmeniz gerekiyor, bu şekilde bildirimleri alabiliyorsunuz kısaca şaka gibi, aramalar için sıkıntısı yok, 
Şimdi gelelim WhatsApp a, uygulama içi bildirim ayarlarına girdiğinizde bildirim sesi varsayılan olarak seçili ancak sesi kontrol ettiğinizde zil sesini gösterdiğini ancak çalarken varsayılan bildirim sesini çaldığını görüyorsunuz, aramalar kısmı zil sesine baktığınızda ise zil sesini gösteriyor ancak ne hikmetse bildirim sesini arama zil sesi olarak kullanıyor, 
Asıl meseleye gelelim Samsung ekibi uygulamayı store koyup kullandıran meta ile bu aksaklığı paylaşmıyor mu yoksa,  boşverin kim ne halt ederse etsin mi diyor, kusura bakmayın da yarın malum firmaların kontrolü olmadığını bildiğinde tüm bilgileri çalacak bir kod atarlarsa gizlilik ve güvenlik ne olacak, bu kadar saçmalık olamaz, saldım çayıra mevlam belki kayıra hesabıyla yola devam mı ey Samsung 
2 Comments
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  Omen_Motion,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Mod kardeşim, böyle uyumsuzlukları çözmesi ve rapor etmesi gereken ben değilim bu durumu çözdürmesi gereken Samsung yazılım ekibi, bu durum sadece bende olan bir durum değil bu durum herkeste var, kusura bakmayın ama şaka gibi cevap verdiniz, sorunu ben Samsung a iletiyorumki işini yapsın istiyorum
0 Likes