cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arka planda çalışmayan uygulamalar

(Topic created on: 04-03-2021 11:20 AM)
815 Views
OzanAydogan
Active Level 1
Options
Galaxy S

Galaxy s9 kullanıyorum whatsapp ve telegram gibi uygulamalara girmeden bildirimleri gelmiyor. Whatsapp'ta uygulamaya girmediğim zaman gelen tüm mesajlar tek tik olarak gözüküyor yani telefon internete bağlı değilmiş gibi. Uygulamaya girdiğim zaman tüm bildirimler bir anda geliyor. 2 defa başıma geldi bu sorun ve hiçbir yerde çözüm bulamadım. Yardım edebilir misiniz?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Pil optimizasyonunu kapatmayı deneyin whatsappın normalde arkaplan verilerini engelleseniz bile çalışmaya devam eder ama garip olmuş

View solution in context

Solution
Galaxy S
Ayarlara girin pil kullanımını optimize et yazın bul kısmına uyg. optimize edilmedi yazıyor ona basıp tümünü seçin sonra whatsappı bulun en altlardadır kapalı olacak

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Gezgin23
Active Level 8
Galaxy S
Bu uygulamaları derin uyku moduna almış olabilirsiniz, ayarlar,pil kullanımna bakın uyku modları orada
OzanAydogan
Active Level 1
Galaxy S
Aksine asla uyku moduna alınmayacak uygulamalar bölümüne ekledim
Gezgin23
Active Level 8
Galaxy S
Çıkar, belli ki sorun olmuş
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Uyku modunda olabilir uygulamalar ve bildirim ayarlarınızı kontrol edin
Solution
Galaxy S
Pil optimizasyonunu kapatmayı deneyin whatsappın normalde arkaplan verilerini engelleseniz bile çalışmaya devam eder ama garip olmuş
OzanAydogan
Active Level 1
Galaxy S
Nerden kapatabilirim
Solution
Galaxy S
Ayarlara girin pil kullanımını optimize et yazın bul kısmına uyg. optimize edilmedi yazıyor ona basıp tümünü seçin sonra whatsappı bulun en altlardadır kapalı olacak
0 Likes
OzanAydogan
Active Level 1
Galaxy S
Çok teşekkür ederim halloldu sayende
0 Likes
Galaxy S
Rica ederim
0 Likes