cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

WATCH ULTRA

(Topic created on: a month ago)
190 Views
Boz34
Active Level 3
Options
Galaxy S

Selamlar, S24 ultra kullanıyorum. Watch ultra almak düşüncem var 21-22 k değermi sizce varmı kullanan ? 21-22k veripte günlük kullanımda iyiki almışım işime yarıyor dedirtirmi. Yok keşke almasaydım bir işe yaramıyormuş boşa para verdik mi dedirtir? 

17 Comments
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Parana zevkine bağlı sadece bildirim spor antrenman istiyorsan Wach 5 alsan bile olue
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Saat hocam yani. O paraya telefon da alınıyor. Bence huawei saatlerine de göz atabilirsiniz o paraya. Onların pil ömrü daha iyi ve kasma vs yok. Samsung saatlerinde nedense bi kasma var. Aynısı watch ultrada öyle mi bilgim yok.
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Watch 7 ve ultra da kasma donma sorunu yok şimdilik ileride ne olur bilmiyorum.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Huawei alınacaksa kesinlikle watch serileri alınmalı gt serilerinde doğru düzgün bir özellik yok. Watch serisi de 3-4 gün falan gidiyor yani Samsung ile çok bir farkı yok bu konuda.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Bir hafta kadar kullanabilen varmış. Çevremde bazıları huawei kullanıyor memnunlar. Samsung kullanan ben ve iki arkadaşım var ikisi de saat performansından memnun değiller. Genelleme yapmamım sebebi oydu. Samsung saatin telefonla ekosistem oluşturur o konuda artısı var ama bilmiyorum. Ben de watch 5 kullanıyorum ama her akşam şarja takmak sinir bozucu geliyor. Watch 7 de bunu düzelttiler mi?
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Yeni modelde daha verimli işlemci var. Ama oneplus watch gibi 2 işlemci kullanmadan düzeltemezler. Android sistemi şarj performansı açısından kötü saatlerde.
Boz34
Active Level 3
Galaxy S
Pahalı o konuda katılıyorum. Fakat teknoloji mağazalarında sürekli bi deneme test yapıyorum 7 ve ultrayı. O dediğin kasma olayı sadece ultra da yok 1,5 aydır denemedeyim
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
He iyi bari. Çünkü şaka gibi adamlar bir saati optimize edemiyorlar adam akıllı. Eski gear s saatimiz vardı. O bile o kadar kasmıyordu. İlk aldığımızda watch 5 i hayvan gibi kasma vardı. Ultrada olmaması iyi saat 20k sonuçta.
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Görüntü dışında watch 7 ile çok bir fa rkı yok.