cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Video çekmeye başlatınca ses kapanıyor

(Topic created on: 09-14-2021 01:01 AM)
14003 Views
Erenpulat
Active Level 3
Options
Galaxy S
Başlıktaki gibi hikaye için kamera ile video çekmeye başlayınca Spotify yada normal müzik uygulaması farketmeksizin müzik kapanıyo video kapanınca devam ediyor bunun bir çözümü vardı da bulamadım 
S10E

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim

Video da ses kapanıyor dan kastiniz müzik ise kapanması normaldir. Eğer başka bir şeyi kast ediyorsanız detay verin.

Teşekkürler:)

View solution in context

8 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim

Video da ses kapanıyor dan kastiniz müzik ise kapanması normaldir. Eğer başka bir şeyi kast ediyorsanız detay verin.

Teşekkürler:)
Erenpulat
Active Level 3
Galaxy S
Müzik kapanıyor Düzenledim ama Bi çözümü vardı bunun yani saçma kamera ile video çekerken müziğin kapanması
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle saçma degil çünkü ücret ödeyerek aldığınız bir hizmet ve video da etrafın sesini kaydetmesi lazım onun için bu durum yaşanıyor.
Erenpulat
Active Level 3
Galaxy S
Neden saçma olmasın arabada Bluetooth ile bağlı iken müzik açıp hikaye çekemicez mi misal yani çözümünü hatırlasam hem müziği kesmiyor hemde etraftaki sesi de alıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sizde hikayelerinize instagram in verdiği özelliği kullanarak yani müzik ekleyerek yapın o zaman şimdilik.
Erenpulat
Active Level 3
Galaxy S
İnsta ile yapmak isterdim de malum kalite daha kötü oluyo mecbur normal kameradan çekip atıyoruz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet intagram in politikaları nedeniyle oluyor o
0 Likes
Galaxy S
Çözümü şu video başlatin şarkı dursun ardından bildirimden video kapatmadan tekrar şarkıyı açın kaydedecektir