Dün s23 ultra sahibi bir kullanıcı telefonujun donmaya başladığını söyledi. Ultra sever arkadaşlar bu nasıl oluyor? Kuş kondurmaz ata bindirmez... View Post
Sadece şu duyguyu hissetmek için şu saati satın almıştım. Teşekkürler Samsung View Post
Arkadaşlar Brawl Stars oynayan varsa gelin birlikte oynayalım tek başıma sıkılıyorum hesabım 50 bin kupa ve sağlam View Post
Merhaba arkadaşlar, şu an karar aşamasındayım. Z Fold 6 kullanıyordum, ön ekranı çok ince diye sattım. Yarın bir telefon alacağım. Almadan önce... View Post
Merhaba arkadaşlar. S24 Plus cihazım video izlerken veya oyun oynarken sesleri yankılı çıkartıyor. Aniden gelişen bir şey. Çınlama şeklinde oluyor... View Post
Yeni güncelleme gerçekten herşeyi eksiksiz düzgün yapmişlar gerek oyunda gerek sosyal medyada kullandım yoğun şarz baya uzun gidiyor karar aldım aylık... View Post
Ben Minecraft a 2016 yılında 32 lira veremeyip android oyun club dan Minecraft indiren bir çocuktum. Büyücünce satın aldım. View Post
Telefonunuzda yeni bir One UI güncellemesi mevcut olduğunda bunu gördüğünüzde View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 752 | |
| 495 | |
| 483 | |
| 440 | |
| 439 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 17 | |
| 10 | |