cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama geç yükleme sorunu

(Topic created on: 07-14-2023 03:49 PM)
1607 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Yeni satın aldığım s22 de play store dan herhangi bir uygulamayı indiriyorum soeunsuz hızlı bir şekilde iniyor ancak yükleme hızı aşırı yavaş 1 dk yı bulduğu oluyor, daha önceleri s20fe de kullandım onda da aynı sorun vardı ancak arkadaşımın a52 olması lazım telefonunda böyle bir sorun yok, s22 den önce oneplus 9 pro kullandım onda bunların hiçbirisi yoktu bir iki saniyede yükleniyordu, play store verilerini de sildim önbelleğinide sildim nafile

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Ayarlar > pil ve cihaz bakımı > cihaz koruması > sağ üstteki uç nokta > "uygulamaları yüklerken otomatik tara" seçeneğini kapatın. Uygulama yüklemesini yavaşlatan şey bu ayardir :)

View solution in context

5 Comments
Solution
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Ayarlar > pil ve cihaz bakımı > cihaz koruması > sağ üstteki uç nokta > "uygulamaları yüklerken otomatik tara" seçeneğini kapatın. Uygulama yüklemesini yavaşlatan şey bu ayardir :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkür ederim gerçekten hızlandı, oxygenOS'a alıştım ama oneUİ'a alışmak vaktimi alacak
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Oxygen os 11'den itibaren çok bozdu maalesef (11 tartışmalı olarak dahil ) Eskiden bende de oneplus 8 pro vardı . O cihazdan s21'e geçtim . Pil ve isinma dışında iyi ki geçmişim .
Bir de eger yardımcı olduysam çözüm olarak kabul eder misiniz :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne kadar bozarsa bozsun, oxygenOS kaça çıktı bilmiyorum da Android 13 olan versiyonu yüklü oneplus 9 pro hala duruyor bazen kullanıyorum film fean izlemek için, ne kadar bozarsa bozsun oxygenOS hepsinden iyi emin ol hız bakımından stabil olması, Samsung'a göre çok falza özellik var örneğin ekran çevirisi özelliğini çok arıyorum bu telefonda oneplus da iken çok işime yarıyordu, telefon aşırı kaba idi bu yüzden geçtim s22 ye haricinde asla oneplus dan vazgeçmem, ne zaman minik bir cihaz çıkartırsa o zaman oneplus'a geri döneceğim😁, yardımın için tekrar teşekkür ederim
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
S20 fe de uygulamaları yüklerken otomatik tara seçeneği yok
0 Likes