cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uygulama bilgileri yardım

(Topic created on: 09-07-2024 06:22 PM)
276 Views
alp23u
Active Level 2
Options
Galaxy S
Mobile legends oyununa tıkladığımda uygulama bilgileri açılmaya başladı. Oyun başlamıyor yani direk ayarlardaki uygulama bilgileri ekranı açılıyor bunun çözümü nedir düne kadar böyle bişey yoktu telefona resette attım hâla aynı

14 Comments
Galaxy S

Merhaba! Mobile Legends'ı açtığında uygulama bilgileri açılıp oyun başlamıyor sorunu gerçekten can sıkıcı bir durum. 😕

Sorunun çözümü için birkaç adım deneyebilirsin:

**1. Telefonu Yeniden Başlat:**

* Bazen basit bir yeniden başlatma, yazılım hatalarını düzeltebilir ve uygulamaların düzgün çalışmasını sağlayabilir. Telefonunu kapatıp tekrar açmayı dene!

**2. Oyun Verilerini Temizle:**

* Mobile Legends oyununun önbelleğini temizlemek yardımcı olabilir:
* Ayarlar > Uygulamalar > Mobile Legends > Depolama > Önbellek Temizle seçeneğiyle önbelleği temizle.
* Ayrıca, uygulamanın verilerini de silmeyi deneyebilirsin ( **Dikkat:** Bu işlem oyun ilerlemenizi silebilir).

**3. Oyunu Güncelle:**

* Eski bir oyun sürümünün soruna sebep olabileceğini unutma! Play Store'dan Mobile Legends'ı güncellemeyi dene.

**4. Telefonun Bellek Yeterli mi?**

* Eğer telefonunuzun belleği yetersiz ise, oyun sorun yaşayabilir. Boş alan yaratmak için gereksiz uygulamaları ve dosyaları silmeyi deneyebilirsin.

**5. MEMBERS!

**6. Diğer Uygulamaları Kapat:**

* Oyun başlatırken arka planda çalışan diğer uygulamaları kapatarak kaynakları Mobile Legends'a odaklamaya yardımcı olabilirsin.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala sorun devam ediyorsa, Mobile Legends destek ekibine ulaşman ve durumu bildirmen en doğru adım olacaktır.

0 Likes
Galaxy S
Böyle de çok sıkıcı olmuş Millet modların kopyala yapıştırından şikayet ederken... Doğal, herkesin kendi cevabını vermesi daha iyi bence
Galaxy S
Daha kısa cevap yazmaya çalışacak🙂geri bildirimin için teşekkürler
alp23u
Active Level 2
Galaxy S
Hiç bir şekilde olmuyor s23 ultra da
Galaxy S
Hmm garip
alp23u
Active Level 2
Galaxy S
Garip ve saçma oyuna güncelleme gelmedi telefon aynı. Ne olduda sadece bu uygulamada oluyor anlamadım
Galaxy S
Eskiden yoktu değil mi?
alp23u
Active Level 2
Galaxy S
Dün yoktu yani bugün var.
Galaxy S
Yapacak birşey yok maalesef