cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uygulama çevirisi çalışmıyor.

(Topic created on: 05-15-2024 07:58 AM)
921 Views
Segosd
Active Level 6
Options
Galaxy S
Android 6.1 den sonra X (Twitter) de kopyaladığım metni çevirmiyor. Bu sorunu nasıl çözeriz? Samsungun'un kendi çevirisi aktif ondada türkçe dil desteği yok google çeviri ve deepL uygulamasını kullanamıyorum. 

image

image

16 Comments
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
Senin cihaz 6.1 mi?
0 Likes
Legasov
Active Level 5
Galaxy S

Hayır değil, fakat bence bunun yaşanması saçma, yani samsungun kendi çevirisin de tüm dillerin desteği yokken kullanmaya itiyor olması saçma geldi bana. Ben deepl ve yandex i beraber kullanmıştım bir ara o zaman bende de çeviri kafayı yemişti. Aynı hatayı almamıştım sadece bazen biri bazen diğeri çıkıyordu ortaya. O yüzden diğerlerini kaldırıp tamamen, yandex varken sadece onunla dene istersen son olarak. Eğer olmuyorsa samsung desteğe bildirebilirsin, diğer arkadaşın söylediği gibi bir şeyse çözüm yolu da söylesinler madem.

0 Likes
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
6.1 den sonra böyle oldu. Google çeviri bile çalışmıyor şaka gibi. Samsung Al ile gelen çevirisi çıkıyor diğer çeviri uyg. Aktif edemiyorum kopyaladığim metni çevire tıklayınca Türkçe yok 😂 ben çalışan özelliği neden bozarsın ki.
0 Likes
Legasov
Active Level 5
Galaxy S

Dostum haklısın, aynı fikirdeyim ama söylediklerine bakacak olursak @VadimKM nin söylediği gibi demek ki yani adamlar zorluyor belli ki, bakalım ben de aynı sorunu yaşayacak mıyım 6.1 gelince 😄

0 Likes
Segosd
Active Level 6
Galaxy S

Eski sürümü geri yüklerim bu böyle olmaz.

Legasov
Active Level 5
Galaxy S

Nasıl istersen dostum haha 

0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
ayarlar > uygulamalar > çeviri uygulaması > depolama > veriyi sil
0 Likes