Ankara BDH bilişim ilk göndermiş olduğum kulaklığı sıfır değişdik diye bana geri gönderdiler gönderdikleri kulaklıkda sağ kulaklık sarj almadığını... View Post
Ankara BDH bilişim ilk göndermiş olduğum kulaklığı sıfır değişdik diye bana geri gönderdiler gönderdikleri kulaklıkda sağ kulaklık sarj almadığını... View Post
Galaxy s25 fe telefon aldım. Bildirimler geliyo ses olarak ama kilit ekranını uyandırmıyor. Ben gelen bildirim için ekranı açmak zorunda kalıyorum.... View Post
Cihazın kalbinde bölgeye göre Snapdragon 8 Elite Gen 5 veya Samsung'un kendi üretimi olan 2nm mimarili Exynos 2600 işlemcisi yer alırken,... View Post
Millet 200-250 döngü arasonda pil sağlığını düşürmüş ben 355 yaptım hala 100 siz napiyorsunuz aga View Post
Sizce nasıl View Post
Haydi hayırlı olsun. S25FE PUBG MOBILE 120FPS GELDİİİİ...🔥🔥🔥 View Post
Kıymetli Members sakinleri yeni güncelleme yayınlanmış bilginize ! View Post
Arkadaşlar s24 serisi icin one ui8.5 beta 2 ne zaman gelicek beta 1 aldım ve 25 serisine 3 beta bile geldi ama hala bize beta 2 vermediler beta 1... View Post
Arkadaşlar iyi geceler benim s23 ultra ön kamerasında böyle bir leke var onu nasıl halledebilirim View Post
S Wallet uygulamasına bir işim düştü ama güncellenemiyor. S24FE kullanıyorum. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1747 | |
| 1339 | |
| 650 | |
| 635 | |
| 381 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |
| 10 | |