Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Şöyle bir şey buldum; Ekran fotoğrafı biraz uzun olabilir😄 View Post
sebebi nedir acmamiz mi gerek biyerlerden View Post
S25 Ultra YURT DIŞI TPA TR rom atsam imei gidermi View Post
Geçen gün indirim kuponu geldi kayıt oldum normalde pubg mobilde uc almak için direk tek tuşla alıyordum şimdi kupona kayıt olduğum günden beri satın... View Post
Arka Plan Bulanıklaştıra Basıyorum Kaydet Diyorum Bulanıklaştırmıyor View Post
Telefonum s23 always on displayi aciyorum dokununca ac secenegiyle fakat telefon yeniden baslatildiktan sonra otomatik kapaniyo aod bunu nasil... View Post
Selamlar s23 ultra kullanmaktayım ,galeriden bir fotograf paylastigimda renkler soluyor. Sanirim yazilimsal bir sikinti var tam anlamadim ama 2... View Post
Bu şekilde arkadaşlar sizce nasıl View Post
S24 fe ui 7 beklerken Devices tycoon (oyununda) S serisi a serisi one ui 8 beta 2 guncellemesini almışken o sırada Z... View Post
Cihazım için ekran koruyucu önerileriniz var mı? Link varsa atabilirsiniz. Teşekkürler. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1642 | |
1379 | |
1234 | |
943 | |
818 |
User | Count |
---|---|
52 | |
44 | |
44 | |