cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Utanmasa 8/8 olcak ram

(Topic created on: 03-06-2025 12:23 AM)
451 Views
sabırS22
Active Level 10
Options
Galaxy S

image

Çok doluyor ya

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Bro sanal ram kullanıyor musun ?

View solution in context

Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Uyku moduna aldığın uygulamaları geri açma bro. Zaten cihaz onları kullanmadığını tespit edip uykuya alıyor boşa cihazı yormasın diye 😊

View solution in context

Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Anladım bro kötü bir deneyim olmuş anlaşılan.

View solution in context

Solution
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Bunun 6.4gb olması 5gb olması 7gb olması vs senin için neden önemli ya da neden bunu kontrol ediyorsun? Cihaz ihtiyacı olduğunda kullanır zorlanmaya başlarsa zaten kendi kapatır gereksizleri. Eğer çok takıntılıyım diyorsan derin uykuya almakta istemiyorsan geliştirici seçeneklerinden arka plan sınırını 4 işlem olarak seç.

View solution in context

Solution
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Yavaslamaz. Direk 8gb i kullanacak bir program bulursan onu kullanmaya çalışırsan yavaşlatır o da mümkün değil. Cihaz ne kadar kaynağı fazla ise bunu kullanır 12gb ram olsa 8 9gb kullanır ki sen programları açarken bekleme diye. 4gb da 3 gb ı kullanır aynı mantıkla. Tek değişen durum 12 gb da arka planda 10 işlem açıkken 4 gb da 1 ve ya 2 işlem açıktır. (Sayilar ve değerler temsili anlaman için.)

View solution in context

Solution
samandroid
Active Level 4
Galaxy S
İşletim sistemi bunu kendi ayarlar ihtiyacı olmasa bile bazen hazır tutmak amacıyla kullanır. Kötü olarak degerlendirmemek lazım. Bende de 12 gbdan boş kalan 3.7 ki oyun filan oynamam. Olduğu için kullanıyor olmasa kullanmazdı, varlık kuyruğu gibi düşün:)

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benimki nasıl hocam1741214194763.jpg

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam benim oyunlar 11 tane var diğerleri indirdiğim uygulamalar 33 tane var ama bazen kamera video çekiyorum keşke 256 gb olan alsaydım diyordum ama olsun 128 gb de iyi 😊

View solution in context

16 Comments
Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Bro sanal ram kullanıyor musun ?
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Evet 8gb
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Geçenlerde derin uyku moduna aldığım 70 uygulamayı tek seferde derin uyku modundan kaldırdım. O günden beri böyle, derin uykuya alınan uygulamalar sürekli sıkıntı çıkarıyordu.
Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Uyku moduna aldığın uygulamaları geri açma bro. Zaten cihaz onları kullanmadığını tespit edip uykuya alıyor boşa cihazı yormasın diye 😊
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Ben uyku moduna değil derin uykuya almıştım. (Neredeyse her uygulamayı) Bir ara baktım uygulamadan çıkıyorum, 5 dakika sonra yeniden girince uygulama en baştan başlıyor. Ben de sinirlenip bütün derin uyku modundaki uygulamaları derin uyku modundan kaldırdım ama otomatik uyku moduna alma modu hâlâ açık.
Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Anladım bro kötü bir deneyim olmuş anlaşılan.
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Malesef öyle oldu.
Solution
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Bunun 6.4gb olması 5gb olması 7gb olması vs senin için neden önemli ya da neden bunu kontrol ediyorsun? Cihaz ihtiyacı olduğunda kullanır zorlanmaya başlarsa zaten kendi kapatır gereksizleri. Eğer çok takıntılıyım diyorsan derin uykuya almakta istemiyorsan geliştirici seçeneklerinden arka plan sınırını 4 işlem olarak seç.
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
RAM'ın doluluk oranı fazla olunca telefon yavaşlamıyor mu?
0 Likes