cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Utanmasa 8/8 olcak ram

(Topic created on: 03-06-2025 01:56 AM)
73 Views
sabırS22
Active Level 10
Options
Galaxy S

image

Çok doluyor ya
16 Comments
Solution
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Yavaslamaz. Direk 8gb i kullanacak bir program bulursan onu kullanmaya çalışırsan yavaşlatır o da mümkün değil. Cihaz ne kadar kaynağı fazla ise bunu kullanır 12gb ram olsa 8 9gb kullanır ki sen programları açarken bekleme diye. 4gb da 3 gb ı kullanır aynı mantıkla. Tek değişen durum 12 gb da arka planda 10 işlem açıkken 4 gb da 1 ve ya 2 işlem açıktır. (Sayilar ve değerler temsili anlaman için.)
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Çok sağolun açıklama için
0 Likes
Solution
samandroid
Active Level 4
Galaxy S
İşletim sistemi bunu kendi ayarlar ihtiyacı olmasa bile bazen hazır tutmak amacıyla kullanır. Kötü olarak degerlendirmemek lazım. Bende de 12 gbdan boş kalan 3.7 ki oyun filan oynamam. Olduğu için kullanıyor olmasa kullanmazdı, varlık kuyruğu gibi düşün:)
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benimki nasıl hocam1741214194763.jpg
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Helal olsun, büyük başarı! Telefonda hiç mi bir şey yok, bu kadar düşük RAM kullanılıyor?
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam benim oyunlar 11 tane var diğerleri indirdiğim uygulamalar 33 tane var ama bazen kamera video çekiyorum keşke 256 gb olan alsaydım diyordum ama olsun 128 gb de iyi 😊
sabırS22
Active Level 10
Galaxy S
Vallahi keşke 256 GB alsaydım diyorum. 64 GB eski telefonumda bana yetiyordu ama 128 GB yenisinde yetmiyor.ADAR (5 yasindaki kardeşim yazdı adarı illa gönder diyor)