cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Utan Samsung-Xiaomi HyperOs 2 Dağıtımına Başladı

(Topic created on: 11-19-2024 11:53 AM)
28 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Adamlar Android 15'i temel alan HyperOS 2 işletim sistemini dağıtımına başlıyor ama Samsungta ne bir beta var ne de açıklama. Ben anlamıyorum bir açıklama yapmak bile çok mu zor. 

image

19 Comments
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
bence de öyle olacak ben de artık güvenmiyorum. Tecrübe kazandık bu konuda maalesef. Apple yaptığı küçük değişikliklerle sanki büyük bi değişim varmış gibi kullanıcıyı ayakta öpmese (ve aşırı pahalı) geçmeyi düşünürdüm
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Bende düşünüyorum Apple geçmeyi ama çok pahalı kardeşim ya. Yani pro modelleri en iyisi ama onlarda 100 binden aşağı değil yani
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Kesinlikle haketmiyor bu kadar parayı. Samsungta problemler var evet ama en azından insani fiyatlara ve özelliklerle satılıyor. Apple denen firma serinin 16. Modelini çıkardı sene olmuş 2024 70bin liraya 60 hz telefon satıyor. Hepsi satış stratejisi ve bilerek yapılmayan şeyler. Ben de inat ettim geçmiyorum alacak param olmasına rağmen
0 Likes
selami33
Active Level 1
Galaxy S
Kore sahtekar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kore Ülkesi Ne Alaka Samsung Korelide Neden Bu Yüzden Genel Ülke Değerlendirmesi Yapıyorsun ?
0 Likes
selami33
Active Level 1
Galaxy S
GD katılıyor bide başkan kore baskani
4Lost
Active Level 3
Galaxy S
Eğer optimizasyon hataları ile gelirse büyük sıkıntı zaten.
0 Likes
by_silent
Active Level 4
Galaxy S
Beta testleri belirlenen ülkelerde yapılıyor S24 Ultra için beta programı çoktan gelmişti. Yapı numaraları ve CSC yapıları paylaşıldı. ONEUI7'den ekran görüntüleri videolar vs resmi yerlerden paylaşılıyor. Ben takip ediyorum. Beklediğimize değecek bu kadar sabırsız olmayın. Konu açmadan önce belki araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir şeyin gecikiyor olması, stabilizasyonu için emek verildiği anlamına gelir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
0 Likes
dolphine
Active Level 6
Galaxy S
Android tarafında en iyi iki üç markadan biri Samsung güncellemeler geçikebilir oda stabil düzgün hatasız olsun diye Apple da aslında çok ucuzda bizde uçuk fiyatlar Avrupa da 16 pro çeyrek asgari ücret veya yarım asgari ücret
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle maalesef ki
0 Likes