Original topic:

UI7

(Topic created on: 03-01-2025 08:20 AM)
143 Views
huntr
Active Level 1
Options
Galaxy S

One Ui 7 güncelleme tarihi ?

Galaxy S
Kanımca s25 satışıyla ilgili bir geciktirme çoğu kişide aynı fikirde
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
İphone güncellemeyi zamanında veriyor evet verdiği her güncelleme sorunlu cıkıyor. İphone işini doğru mu yapıyor ? Size göre evet doğru yapıyor 😂 koskoca samsung vardır bir bildiği sorunlu yazılımı telefona yüklemeyi istermisin hayır ? S25 serisi kullandığı işlemci ayrı s24 s23 veya diğer telefonların kullandığı işlemci ayrı optimasyonları ayrı tabiki. S25 serisi zaten cıkıcakdı diyorsunuz ya ONE UI 7 kullanıyor stabil sürüm o optimasyonunu öncelikli yapmışlardır ki ara ara güncelleme veriyorlar. Çok abartıyorsunuz bence bu güncelleme olayını şu iphone övmeyi bırakın fanboyluğa giriyor yaptığınız her ne sebeb olursa olsun her şeyde iphone geçin ne alaka ? Samsung savunmuyorum bu arada yaptığı yanlış en başdan tarih vermesi lazım kararlı sürümü
0 Likes
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Tarih yok, iyimser olursak ben temmuz falan diye düşünüyorum. Kasım Aralık'ta guncelleme bekleyen insanlar, Şubat Mart dedigimiz de bizi linçlediler. Şubat bitti hala tarih bile yok. Umarım Samsung donanım vs bahanesi uydurup ui7 sadece s25 de çalışıyor gibi bişey zırvalamaz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Android 16 çıkıyor bunlar 15 veremiyor. Oksijen israfı bu firma yemin ediyorum 😂
Galaxy S
Çinli firmalar **bleep** attı vallahi hocam yapacak bir şey yok
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Tarihler daha belli değil ne yazikki herhan gelebilir umuduyla bekliyoruz cidden one ui7 neymiş arkadaş bu kadar beklemeye sorunsuz gelir umarım
oneui7s23fe
Active Level 5
Galaxy S
Agustos
turgaya25
Active Level 4
Galaxy S
Ben bu samsung uun taa
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
Eylül
NovaNexthe
Active Level 1
Galaxy S
Android 15 destekli OneUI 7 çok geç geliyor mesela A55 için mayıs sonrası deniliyor bu kadar geç gelmesi şahsen bu telefonu kullanmayı bırakacak kadar bile soğutabilir hataların düzeltilmesi zaman alabilir anlıyorum ama Samsung un bu konuda biraz daha vurdum duymaz davrandığını düşünüyorum
0 Likes