Samsung'un cihazları ile ilgili son dönemde en yeni cihazı S26 Ultra'nın bile kamerasında toz olması sizce normal mi? Baktığımda S25... View Post
Samsung'un cihazları ile ilgili son dönemde en yeni cihazı S26 Ultra'nın bile kamerasında toz olması sizce normal mi? Baktığımda S25... View Post
1-play storedan turbo vpn indir 2-cihazın sim kartını çıkar 3-galaxy storeun tüm verilerini temizle 4-galaxy storeu aç artık amerika olmuştur artık... View Post
S25 cihazım var son güncellemeden sonra sadece instagram videolarında açılmama sorunu var kesfette videoya tıklıyorum ses var görüntü hareket etmiyor.... View Post
Hata verince samsung sesli yazısını kullandım o da çok berbat hiç anlamıyor mala antır gibi heceleyerek söylüyorum yine yanlış yazıyor nasıl düzelir View Post
başlıkta dediğim gibi değerler o şekil ama çok dışarıda olsun evde olsun şarj dayanmıyor resmen. farklı telefonlarla karşılaştırıyorum anormal geliyor... View Post
Ağ bağlantı hızını durum çubuğunda görmek istiyorum nasıl yapabilirim View Post
Parmak izi sensörü yanıt vermiyor. Daha sonra tekrar deneyin. Bu devam ederse telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Hatasını alıyorum. Bu hatanın... View Post
Samsung, Galaxy S26 serisi ile birkaç yeni Galaxy AI özelliği tanıttı ve mevcut bazı özellikleri de geliştirdi. Beklendiği gibi, bu iyileştirmeler One... View Post
Samsung İnternet cevırısı kotu oldugu ıcın crome yonelıcem galıba o yuzden adguard merak ettım ama adguard kullanılan siteleri adguarda gıttıgı ıcın... View Post
Yurt dışı 2. El s22 ultra aldım 16 bin e tertemiz cihaz pek emin degildim pilinden tam 5 saatte yuzde 100 pil tüketmiş cogu zaman da buna yakın... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 542 | |
| 441 | |
| 410 | |
| 410 | |
| 351 |