cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Type-C portu temizleme

(Topic created on: 10-13-2024 07:53 PM)
69 Views
Paşa1842
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar, ben S23 kullanıyorum 2023 marttan beri ve artık şarj portu ne kadar dikkat etsemde tozlandı ve kablo tam oturmuyor. Samsung ankamalle gidip temizlemelerini rica ettim kendim yapmak istemedim böyle hassas şeylerde elimin ayarı pek yoktur diye ama biz yapamayız dediler o yüzden iş başa düştü en düzgün şekilde portu nasıl temizleyebilirim malum type-c de veri köprüsü ortada 

6 Comments
nuuurella
Active Level 6
Galaxy S
Merhabalar bunun için servisten destek alabilirsiniz hemde kontrol edilmiş olur farklı bir durum varsa da. sonuçta telefona akım dağıtan bir parça .
0 Likes
Paşa1842
Active Level 3
Galaxy S
Dediğim gibi ankamalldeki samsung aynı zamanda samsung servisi ancak mücadelede bulunmayıp kendiniz yapmalısınız dedi
0 Likes
nuuurella
Active Level 6
Galaxy S
Ankamall de samsungun servisi yok Ankara da 4 adet Samsunga ait servis bulunmakta. Ayrıca bir servis talebiniz var yerine getirmiyorlar saçma değil mi. ? Siz zarar verdiğiniz de sorumluluğu kim alacak?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Elektrikli süpürge ile çekmeye çalış tozu
0 Likes
metingiriniz
Active Level 5
Galaxy S
Ben kaba tozlari iğneyle alıp, sonrasında kolonya sıkıp ince bir boya fırçasıyla temizlemiştim. Sorun yasmadim
0 Likes
salihunsal
Active Level 4
Galaxy S
Kolonya bir zaman sonra çıkmayan bi iz bırakıyor en güzeli iğneyle alınacaklar al sonra yumuşak uzun kıllı makyaj fırçasıyla temizle