cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Thermal Guardian

(Topic created on: 11-11-2024 05:24 PM)
55 Views
MehmetYalcnS24plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba Ben telefonuma thermal guardian kurmak istiyorum Ancak cihazda hiç bir ısınma yada herhangi başka bir sorun yok Cihaz zaten yeni Şimdi sormak istediğim şu: Acaba bunu kurmaya gerek yok mu, hatta aksine arka planda gereksiz çalışacağından cihaza olumsuz etkisi mi olur, problem olduğunda mı kurmak gerek; yoksa kurarsam faydası olur cihazın performansı artar batarya daha uzun süre mi verir, pil sağlığına olumlu etki eder mi Hangisini yaparsam daha iyi olur ? Cihaz S24 plus Teşekkürler 

21 Comments
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Oo kardeşim. 😊
Şahsen Bence gereği yok önceden yükledim kardeşim, Çok bir artı görmedim.

Ama Yine de kurup denemeni öneririm. Her cihaz için farklı bir sonuç verir Genelde.
Galaxy S
Anladım kardeşim Kararsız kalmıştım şimdi daha netleşti pek gerek yok o zaman Gerekirse bir ara denerim Teşekkür ederim 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Bence de kardeşim. 😊 rica ederim ne demek Her zaman Kardeşim benim. ❤️
Solution
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Ben 1 kere kullandım sadece o da cihaz çok fazla ısındığı için.(çanakkalede havanın maşallahı vardı allah korusun o sıcaktan herkesi) gerekli durumlarda kullanman yeterli olacak bence yoksa pek gerek yok zaten cihaz kendini soğutuyor. Extra soğutmaya gerek yok çok
fazla ısınmadığı sürece.
Cihaza olumsuz etkisi falan olmaz. Eğer en sola çekersen cihaz aşırı ısınmalara karşı korunur en sağa çekersen cihaz performansa önem verir.1731335200517.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
+1
Galaxy S
Hmm, anladım teşekkür ederim Isınma yapan oyun , hava vs durumlarda diyorsun Sağa çekersen de ısınma artabilir diyor Kalsın o zaman 😂
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aşırı bir ısınma yoksa kurmaya gerek yok

Samsung'un Kendi resmi uygulaması herhangi bir zararı olmaz cihaza

Pil performansı kısmına faydası olur

Cihaz performansı için bir şey diyemem

Batarya için olumlu etkisi olabilir evet çünkü işlemcinin performansını bir miktar kısıyor
mete1905
Active Level 6
Galaxy S
Ben kullanıyorum sanada tavsiye ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ben de kullanıyorum zaten