cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonumda olmazsa olmaz uygulama

(Topic created on: 03-25-2025 11:29 PM)
68 Views
HaktanS23
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar gündelik işe yarayan telefonumda olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalarınız nelerdir paylaşırsanız sevinirim.

17 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
MacroDroid'i kullanmadığım bir gün yok sanırım. Aklınızdaki her türlü makroyu yapmanızı ve her türlü şekilde çalıştırmanızı sağlıyor. Rootdan da destek alıyor, daha uçup kaçabiliyorsun eğer varsa.

ReVanced, kısaca modlu Youtube. İçinde birsürü güzel özellik var, normalde premium alacakken ne gerek var deyip almadım. Çok fazla ayar var, deneyimi üst seviyeye taşıyor. Buraya Revanced Music'ide dahil edebilirim, yine aynı şey.

Bitwarden, şifre yöneticisi. Zaten bilmeyen yoktur herhalde, samsung klavye ile muazzam entegre bir şekilde çalışıyor.

Poweramp Equalizer, yine adından belli. Özellikle bunu tercih etmemin nedeni istediğin ayarı hem detaylı hem çok kolay bir şekilde yapabilmen. Ayrıca adb komutlarıyla hiç sıkıntı olmadan her zaman çalışırabiliyorsun, genelde çoğu alternatif arka planda kapanıyor.

Cromite, gündelik tarayıcım. Chrome'dan görünüş olarak pek farkı yok, ama reklam engelleme özellikleri var ve javascript injekte edebiliyorsun, ki bunu ben kullanıyorum.

Simple Song Collector, çok hızlı ve kolay bir şekilde mp3 indirmeni sağlıyor, veriyi de youtubedan çekiyor. İndirmeyi de kendi klasörüne yaptığı için bulması kolay. Ayrıca açık kaynak yazılım, o da güzel.

Birazcık uzun yazı oldu yazasım geldi herhalde :)
HaktanS23
Active Level 4
Galaxy S
Elinize emeğinize sağlık hocam revanced ve cromite bana kesinlikle faydası dokunacak uygulamalar 🙏
Galaxy S
Shazam, google lens, vpn
a03hypelol
Active Level 6
Galaxy S
Chatgpt
Kaangul
Active Level 7
Galaxy S
Netflix, Spotify, Youtube
zamzungcu35
Active Level 6
Galaxy S
Kuran kütüphane si
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Akakçe işime yarıyor satın almayı düşündüğüm ürünlerin fiyat değişimlerini detaylı görebiliyorum. Ayrıca takip ettiğim ürünlere indirim gelince bildirim gönderiyor.
123456_
Active Level 10
Galaxy S
deepseek,twitter,youtube+music ve edge olabilir.