cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon değiştirme

(Topic created on: 2 weeks ago)
30 Views
EmremetinS23FE
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 FE'den S23'e veya 24'e geçmek mantıklı mı sizce? Performans açısından antutu puanlarında aşırı **bleep** göremedim bunlarla arasında, genelde zorlayacak oyun da oynamam. Fikirleriniz nelerdir?

16 Comments
Solution
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Yani, ağır oyun oynamazsanız günlük kullanımda fazla bir fa‌‌‌‌‌rk yaratacağını sanmam. Ama yine de daha uzun ömürlü olsun istiyorsanız tavsiyem S24 serisidir. Düz model yerine Plus modeli, özellikle ekran (QHD+) ve batarya ömrü olarak, daha iyi olur ama yine de düz model de gayet güçlü ve yeterli olacaktır.
Solution
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
FE den tabi geçilir imkanınız varsa plus modellerine geçin
Solution
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
S23 fe den şikayetin yoksa hiç değiştirme boşa para vermeye gerek yok. Bendede s23 fe vardı bataryası tatmin etmediği için birazda hevesim oldugu için s24 plus aldım. İllada değiştireyim diyosan bemce ne s23 nede s24. Direk s24 plus derim ben. Özellik batarya hersey muazzam
Galaxy S
O zaman tam S23 FE den geçmiş biri olarak size sorayım, performansta aman aman bir **bleep** var mı işlemci açısından hissettiğiniz, S24 çok güçlü bir telefon ama şunu bilmek istiyorum mevcut kullandığım telefon ile muazzam bir **bleep** mevcut mu işlemci açısından
Solution
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Ohaaa bu nasıl bi telefonmuş böyle demeyeceksin. Ama farkı hissedeceksin. Yapay zeka vs onlardan bahsetmiyorum onları aktif kullanan biri için değişim ciddi far k edilir ama ben kullanmıyorum cogunu hız olarak performans olarak far k belli ama dediğim gibi vay be dedirtmeyecek sana. Mesela a20 a30 lardan geçsen cok deli far k var anlarsın bunun gibi düşün. Yani senin elindeki cihazda kötü değil cünkü. S23 fe nin bataryası iyi olsaydı ben değiştirmezdim şahsen. Oda kasa olarak premium hissiyat veriyo. Evet çerçeveleri kalın ama insan ona alışıyo zaten
Solution
ahmed_2004
Active Level 2
Galaxy S
Genelde Zorlayacak oyun oynamam demişsin Anladığım kadarıyla aşağı yukarı telefonundan memnunsun geçmene değmez
Solution
EmreS24
Active Level 7
Galaxy S
S22den s24e geçtim yakın zamanda hayatımda hiçbişey değişmedi dostum paran cebinde kalsın hiçbişey **bleep** etmiyor